Ring til os: +45 65 45 58 59

Guide: 6 skønne rejseoplevelser i 2019

Der findes massevis af oplevelsesrige og enestående destinationer rundt om i verden, hvilket gør det vanskeligt at vælge. Vi har samlet vores anbefalinger til 6 af de allerbedste. Bliv inspireret til unikke oplevelser for livet i denne rejseguide for 2019. 

Blomsterøen i Atlanten
Med et altid mildt og behageligt klima tiltrækker naturskønne Madeira mange glade turister året rundt. Hovedøen er indbegrebet af smuk natur. Her finder man en bred farvepalette af flotte kulørte blomster, grønne naturområder og klart blåt hav. Uanset om du er til gåture ad små snoede vandrestier gennem flot og frodig natur, eller du er til golfspil med havet som baggrundstapet, har Madeira noget for dig. Den uimodståelige ø er derfor uden tvivl på listen over skønne rejsemål for 2019. 

Se rejsen her

Dronningen blandt Europas floder
Rejseoplevelser behøver bestemt ikke at være centreret omkring ét enkelt land eller én enkelt destination. Det er lettere end nogensinde før at bevæge sig fra land til land – hvad enten det er med fly, bil, bus, tog eller skib. Og lige netop transportmidlet kan have stor betydning for den samlede rejseoplevelse. Et flodkrydstogt er en unik måde at opleve mange forskellige lande og områder på, mens transporten indgår som en naturlig og afslappende del af rejsen. Og i 2019 er den fantastiske flod Donau uden tvivl værd at se nærmere på. Floden forbinder utallige interessante byer heriblandt Wien, Brastislava, Budapest, Mohacs, Vukovar, Novi Sad og Beograd. Et krydstogt gennem mange forskellige kulturelle lande og byer er derfor et sikkert bud på en skøn rejseoplevelse. 

Se rejsen her

Øgruppen med stærke naturfænomener
18 unikke øer og bare 50.000 indbyggere gør Færøerne til noget helt særligt. Flere og flere har fået øjnene op for den nordligste del af Atlanten, der gemmer på betagende, smukke, uspolerede og ikke mindst stærke naturfænomener. I den smukke by Saksun mærkes Færøernes unikke ro og stilhed, mens Gjógv byder på udsigt, klipper og hav i massevis. Besøger du Færøerne, må du ikke gå glip af verdens mindste hovedstad Thorshavn. Her findes et fantastisk kultur- og byliv med alt fra kunstudstillinger og museer til restauranter og shopping. Der er ingen tvivl om, at der venter enestående oplevelser på Færøerne i 2019.

Se rejsen her

Blandt Europas smukkeste kyststrækninger
På UNESCOs liste over verdensarv finder man den fantastiske maritime handelsby Amalfi, der gemmer på unikke levn fra samhandlen mellem den arabiske verden og Europa. Amalfikysten er dog meget andet end historie og kultur. Områdets fantastiske kyststrækning betragtes som én af Europas smukkeste. Her kan man vandre i bjergene ad små snoede stier til imponerende udsigtsposter – og nyde synet af det smukke krystalklare hav. Den unikke kyst i det skønne Italien er derfor blandt rejsefavoritterne i 2019. 

Se rejsen her

Sydøstasiens vidunder
Langt væk fra de danske og europæiske himmelstrøg finder man unikke rejseoplevelser, der adskiller sig markant fra den kultur, historie og natur, man kender herhjemmefra. Blandt unikke og skønne rejseoplevelser kan nævnes Vietnam. Her findes meget varierende og smuk natur, der byder på alt fra grønne rismarker og frodige bjerge til fine strande og tropiske jungler. På en rejse til Vietnam kommer man ikke uden om den unikke flod Halong Bay, der er kåret som en af de syv nye naturlige vidundere i verden. Grotter, bugter, laguner og særlige kalkstensøer er bare nogle af de naturfænomener, man kan opleve på en sejltur ad den smaragdgrønne flod. Her er noget for enhver smag – hvad enten man er interesseret i landets rige kultur, hektiske storbyer eller afslappende badedestinationer – og lige netop derfor er Vietnam blandt de 6 skønneste rejseoplevelser. 

Se rejsen her

Et betagende nordlyseventyr
Fortryllende arktisk natur og en lysende magisk himmel finder man lige akkurat mellem Norge og Nordpolen. Den unikke øgruppe Svalbard er indbegrebet af enestående og stærke naturoplevelser. Fra oktober til februar domineres himlen af det fænomenale nordlys, der bådes kan spottes om dagen og om natten. Dette er et uforglemmeligt syn, der må opleves på egen hånd.

Se rejsen her
 

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S