Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Golfrejse til Madeira

Blomsterøen i Atlanten

Holder du af at spille golf? Og har du lyst til at prøve nye golfbaner i fantastiske omgivelser? Nu har du mulighed for at komme med på denne eksklusive ferie til den naturskønne ø Madeira. Bo på 4-stjernet hotel med tempereret pool og skøn højtbeliggende solterrasse med udsigt. Spil 18 huller golf hver eneste dag på to af øens smukke og spektakulære golfbaner – og nyd et godt måltid mad om aftenen, mens hotellet sørger for underholdningen.

Dato 10.03.2019 – 17.03.2019 (UDSOLGT) eller 24.03.2019 – 31.03.2019. Fra Aarhus Lufthavn.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv flyrejse fra Aarhus Lufthavn til Madeira t/r med 20 kg bagage samt 5 kg håndbagage, mad ombord på flyet, transport mellem lufthavn og hotellet t/r, salgstillæg, fri golf (max 18 huller golf om dagen), transport mellem hotel og golfbaner t/r, egen medbragt golfbag (max. 15 kg), indkvartering med halvpension, gratis parkering i Aarhus Lufthavn samt danske rejseledere på rejsemålet.
Tillæg for enkeltværelse er 2.000 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under "Beskrivelse".

Din pris fra: DKK 8.499,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Blomsterøen i Atlanten
Madeira har længe været et populært rejsemål – særligt i vintermånederne. Øen har et behageligt lunt klima og smuk natur ud over alle grænser. Madeira er da også særligt kendt for sin overdådige frodighed. Her finder man et hav af farvestrålende blomster og spændende frugter. Ud over øens fantastiske planteliv finder man også hyggelige byer, spændende seværdigheder og ikke mindst fantastiske udsigtsposter.

Program
Glæd dig til en afslappende uge på den farverige og naturskønne ø. Hver dag kan du opleve øens betagende natur, mens du spiller golf på en af øens fantastiske golfbaner. Slap af ved hotellets tempereret pool, gå ture i både by og natur og nyd et godt måltid, mens hotellet sørger for aftenens underholdning. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil tilbringe din ferie på Madeira.

Fri golf-konceptet
Denne skønne rejse til Madeira er inklusiv konceptet ’Fri golf’, hvor du har mulighed for at spille en runde golf hver dag i løbet af ferien – og du må medbringe en golfbag på max. 15 kg. på flyet. Desuden tilbydes fri shuttleservice fra hotellet til golfbanen og retur. Fri golf-konceptet er ideelt for dig, der holder af at spille golf, når du er på ferie. Du skal have et min. handicap på 36 - og det er max. 18 huller om dagen.

Golfbaner på Madeira
På Madaira findes to fantastiske golfbaner. Den ene ved navn Palheiro Golf er en af Europas smukkest beliggende golfbaner med udsigt over øens hovedby Funchal og det betagende Atlanterhav. Her får man en unik natur- og golfoplevelse. Golfbanen byder på i alt 18 huller i et meget varieret terræn. Golfbanen ved navn Santo da Serra Golf byder derimod på hele 27 huller. Denne er en klassisk mesterskabsbane, der bl.a. huser Madeira Island Open – banens placering er ligeledes utroligt smukt beliggende.

Hotel
Indkvartering foregår på det dejlige 4-stjernede Four Views Monumental, der har en skøn beliggenhed i hjertet af Lido-området og et væld af gode faciliteter. Hotellet tilbyder blandt andet en solterrasse med en flot udsigt ud over by og hav, da denne er beliggende på 4. sal. Ydermere findes en stor tempereret swimmingpool, liggestole, parasoller og en hyggelig poolbar, hvor man kan nyde en forfriskning. Hotellet har en hyggelig restaurant, som serverer både buffet og à la carte samt en livlig bar, hvor der er underholdning de fleste aftener om ugen. Hotellet har alt, hvad der skal til for en mindeværdig og afslappende ferie.

Mulige Tilkøb
Afbestillingssikring 195 kr. pr. person, årsrejseforsikring (Gouda) fra 264 kr., standard sæde ombord på flyet fra kr. 60,- eller ekstra benplads sæde kr. 175,- pr. vej pr. person, havudsigt på hotellet 300 kr. pr. person. Disse kan købes direkte hos Århus Charter.
Rejsen kan godt købes uden golf-konceptet til 6.499,-. Men det skal gøres direkte hos Århus Charter.

Sælige betingelser
Værdibeviset udløber d. 20.12.18, hvis du har købt afrejse d. 20.01.2019.
Værdibeviset udløber d. 08.02.2019, hvis du har købt afrejse den 10.03.2019.
Værdibeviset udløber d. 01.03.2019, hvis du har købt afrejse den 24.03.2019 – 31.03.2019
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Bekræftelse af reservation skal ske til Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis.
Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas
Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet

Bemærk
Århus Charter medlem af Rejsegarantifonden nr. 466 er teknisk arrangør.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber fungerer kun som formidler af dette tilbud,
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for uforudsete hændelser, trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.
Århus Charter vil ligeledes kontakte dig for bestilling af tee times. Dette sker efter d. 1. november 2018. Skulle yderligere tee times ønskes efter ankomst til Madeira er dette på forespørgsel, og det kan ikke garanteres.
Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#782

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S