Ring til os: +45 65 45 58 59

George Michael Tribute

"Fast Love"

Kalder alle George Michael fans. Nu har du mulighed for at hylde den store kunstner George Michael, når Musikteatret Holstebro slår dørene op for en fantastisk hyldest-koncert. Glæd dig til alle de gode klassikere fra WHAM-tiden og nyd George Michaels smukke solohits.

Dato Den 30.01.2019 kl. 19.30. Musikteatret Holstebro – Teatersalen. Den Røde Pl. 16, 7500 Holstebro.

Pris Der er forskel i priserne alt efter, hvilken billettype der vælges. Besparelsen er 50 kr. uanset valg af billettype.

Bemærk Dørene åbner 30 minutter før forestillingen.
Der er forskel i priserne alt efter, hvilken billettype der vælges. Besparelsen er 50 kr. uanset valg af billettype.

Vejl. pris DKK 355,00

Din pris fra: DKK 305,00

Inklusiv gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Hyldest til en stor kunstner
Gør dig klar til en uforglemmelig aften i selskab med en superstjerne, når vi hylder den store kunstner George Michael. Det bliver et show fyldt med alle de gode klassikere. Glæd dig til de mindeværdige sange fra WHAM-tiden og nyd George Michaels smukke solohits. Hvem husker ikke: Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Jesus To A Child og Kissing A Fool. Dem og mange flere kan du glæde dig til at opleve, når de dygtige musikere synger og spiller på scenen i vaskeægte George Michael stil.

Program
Kom med til denne flotte hyldest til en stor kunstner, når Teatersalen i Musikteatret Holstebro fyldes med George Michael fans. Forsanger, kor og band står klar til at give publikum en uforglemmelig aften med alle de gode klassikere, vi kender og elsker. De dygtige musikere på scenen vil med garanti imponere, så det næsten er som om, at George Michael selv star på scenen igen.

Bemærk
Teknisk arrangør er Musikteatret Holstebro.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Der er tale om nummererede pladser.

Specifikationer

SKU:
#862

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S