Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Fuerteventura

Marts under varme himmelstrøg

Nu har du mulighed for at opleve den ægte kanariske stemning, når kursen er sat mod den nordlige del af Fuerteventura til marts. Her er hele 300 årlige solskinsdage, strande i verdensklasse og en rigtig hyggelig og autentisk havneby med charmerende små hvide huse, hyggelige caféer, gode restauranter og små butikker. Glæd dig til en mindeværdig rejse med to skønne planlagte udflugter og masser af tid til afslapning og hygge.

Dato Den 09.03.2019 – 16.03.2019. Fra Aalborg Lufthavn.

Pris Prisen er pr. person i delt toværelseslejlighed og inklusiv flyrejse fra Aalborg Lufthavn til Fuerteventura t/r med 20 kg bagage samt 5 kg håndbagage, mad ombord på flyet, transport til og fra hotellet, salgstillæg, to udflugter: byvandring og ø-tur samt All Inclusive.
Tillæg for enkeltværelse er 2000 kr.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under "Beskrivelse".

Din pris fra: DKK 6.499,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Uspoleret kanarisk charme
Fuerteventura har alt, uanset om du er til afslapning, aktiv ferie eller en god middag under lune himmelstrøg i den hyggelige by Corralejo. Her mærker man den konstante lune vind fra Saharas ørken, mens man mødes af det betagende syn af smukt turkisblåt hav. På Fuerteventura finder man både store sanddyner og opdyrkede grønne oaser – her er natur for enhver smag. Og øens smukke og eventyrlige solnedgang glemmer man ikke lige foreløbig.

Program
På denne fantastiske rejse til Fuerteventura er der rig mulighed for at få ladet batterierne op efter en kold dansk vinter. Nyd en dejlig uge på det skønne hotel Oasis Papagayo 3+ med fuld forplejning – du bestemmer helt selv, hvordan ugen skal tilrettelægges. Vi har inkluderet to hyggelige udflugter i ugens løb, som du har mulighed for at tage med på. Du kan læse nærmere om de to udflugter herunder.

Udflugter inkluderet

Byvandring
Denne udflugt foregår som en byvandring, hvor vi sammen med en dygtig guide skal på en dejlig spadseretur rundt i den smukke by Corralejo. Undervejs på turen bliver vi introduceret til en masse gode steder, og derudover hører vi nogle spændende historier om byen og øen. Byvandringen er tænkt som en lille appetitvækker på nogle af de mange steder, man kan besøge under ferien. Vi slutter formiddagsturen med en lille forfriskning.

Ø-tur – Oplev Fuerteventura på en dag
Vi skal en tur rundt på det betagende Fuerteventura og opleve, hvad øen gemmer på. Turen starter fra Corralejo og gør første stop ved en ’aloe vera’-plantage, hvor der er mulighed for at købe de helende produkter og samtidig blive klogere på produkternes vej fra plante til krukke. Herefter kører vi videre mod øens gamle hovedstad Betancuria, mens vi passerer flere smukke udsigtspunkter undervejs. I Bentancuria vil der være tid på egen hånd til at udforske denne traditionelle lille landsby, dens smukke kirke og hyggelige gader. Vi slutter turen af med en dejlig lokal frokost - naturligvis bestående af vaskeægte spansk tapas.

Mulige tilkøb
Afbestillingssikring 195 kr. pr. person, årsrejseforsikring (Gouda) fra 264 kr.,standard sæde ombord på flyet fra kr. 60,- eller ekstra benplads sæde kr. 175,- pr. vej pr. person. Disse kan købes direkte hos Århus Charter.

Hotel
Vi skal bo på Oasis Papagayo, som er kategoriseret som et 3+ hotel.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 01.03.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Bekræftelse af reservation skal ske til Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis.
Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas
Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet

Bemærk
Århus Charter medlem af Rejsegarantifonden nr. 466 er teknisk arrangør.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber fungerer kun som formidler af dette tilbud,
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for uforudsete hændelser, trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.
Minimum deltagere er 10 personer.
Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#781

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S