Ring til os: +45 65 45 58 59

Fristelser på Fanø

4 dage på

Fire dages højskoleophold med samtale, samvær, fællessang og musik. Det handler om Fanøs natur og kultur og det levede liv i stort og småt. Du får også et indblik i nutidens betingelser for et dagligliv på vadehavsøen Fanø.

Din pris fra: DKK 2.700,00

+ 15 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Medbring altid godt humør og nysgerrighed

Her skal I bo……
Vi skal bo 500 meter fra Nordby på den nedlagte Navigationsskole og Efterskolen der nu hedder Fanø Night&Stay, Vangled 32, 6720 Fanø. Se mere på https://fanoestay.dk

Bygninger er tip-top i orden og med undervisningslokaler, dagligstue og spisesal.

Vi bliver alle indkvarteret på moderne værelser med linned og håndklæder og alle med eget bad og toilet. Dobbelt eller enkelt værelser.

Hvis du har lyst til at blive længere på Fanø så kan I bestille ekstra overnatninger m. morgenmad før og/eller efter, direkte hos Fanø Night&Stay Email: info@fanoestay.dk – Husk at skrive: ”Fanø Højskole”.

Ankomst til Fanø …..

Der går bus til Fanøfærgen fra Esbjerg station, men en taxa er også en mulighed.

Fanøfærgen afgår hver 20. minut 00.10 00.30 og 00.50 mellem tidlig morgen og kl. 18.00 og derefter på minuttal 40-60. Alle færgeafgange er bilfærge og tag bare bilen med for det koster max 195 inklusiv alle passagerer og man får kun en billet til overfarten og hjemturen er gratis. Hvis du er gående så bed om pensionistpris (20kr.) hvis du mener dig berettiget til det og husk at cykler er gratis.

Fælles færgetransport er en mulighed kl. 10.10….

Ved færgen i Esbjerg med afgang kl.10.10 vil vi stå klar og så følges vi ud på skolen på cykel eller i vores bil. Kig efter en ladcykel som også kan tage tung bagagen med.

Mad og forplejning….

Alle måltider og lidt ind imellem serveres og har du særlige behov så sig til.

Øl, sodavand og vin har vi til lave priser og står du meget tidlig op så tænd for kaffen og find lidt brød og ost i køleskabet

Påklædning og udstyr….

Varmt tøj, praktisk tøj, udefodtøj, inde sko, regntøj, gummistøvler, en lommelygte. Cykel er en god ide og ellers kan de lejes og har du en højskolesangbog så tag den med, men ellers har vi selvfølgelig. Medbring gerne Smartphone eller Ipad som du måske får et par tips til undervejs.

Bare for en orden skyld så deltager du på eget ansvar - og vi passer på hinanden

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os
Mads Thybo: fanoeplus@mail.dk Eller ring på 29 26 25 97..

[kusrsiv]Vi glæder os til at se jer på Fanø

SE PROGRAM UNDER BESTILLING

Specifikationer

SKU:
#868

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S