Ring til os: +45 65 45 58 59

Foredrag med Søren Ryge

"Det handler om mennesker"

Vi kender ham alle – gennem utallige programmer om mennesker og særligt haven har han gang på gang formået at fortrylle os med sine hyggelige, morsomme og indlevende fortællinger. Og nu har du mulighed for at opleve Søren Ryges unikke væsen og særlige evne til at fortælle om både stort og småt, når han holder foredraget ”Det handler om mennesker”. Glæd dig til en aften, hvor du med garanti bliver draget af Søren Ryges mange interessante, rolige og reflekterede fortællinger.

Dato 21.01.2019 på Magasinet i Odense kl. 19.30 // 06.02.2019 på Volkerts Fylke i Kolding kl. 19.30. Foredraget er 2 x 45 minutter.

Pris Fordelspris 165 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 195 kr. + 15 kr. gebyr. Prisen er inklusiv billet til foredrag med Søren Ryge.

Bemærk Lokationerne åbner kl. 18.30, hvor døren ind til foredragssalen åbner kl. 19.00. Det er muligt at tilkøbe spisning i forbindelse med foredraget i Kolding. Se mere under "Beskrivelse".

Din pris fra: DKK 165,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Om Søren Ryge
I mere end 40 år har Søren Ryge Petersen lavet TV for hele den danske befolkning. Han har lavet flere 100 programmer, der er blevet genudsendt utallige gange. Den store opbakning til programmerne skyldes til dels, at Søren Ryge er en fænomenal historiefortæller – han formår - gang på gang – aften efter aften - at fastholde os foran skærmen, hvor han fortæller om emner som haven, landskaber i Norden og ikke mindst mennesker. Søren Ryge har en unik evne til at tale i øjenhøjde med sit publikum – han taler nemlig hverken op eller ned til folk.

Foredrag: Det handler om mennesker
Omdrejningspunktet for en stor del af Søren Ryges programmer har været haven. Dog har mange programmer også fokuseret på mennesker – portrætter af helt almindelige mennesker med ualmindelige historier. Vi har stiftet bekendtskab med Anders og Julius, Bette Anna, Den røde smed, Gudrun og Valborg, Oldfruen på Trudsholm og mange andre. Glæd dig til at opleve Søren Ryges unikke væsen og særlige evne til at fortælle om stort og småt på rolig, rytmisk, artikuleret og velformuleret vis. Søren Ryge formidler forundring og vækker følelser. Søren Ryge viser os, at kommunikation sker mellem mennesker.

Program
Lad dig inspirere af den folkekære historiefortæller Søren Ryge, når han holder foredraget ”Det handler om mennesker”. Til foredraget vil Søren Ryge dykke ned i store og små fortællinger om mennesker heriblandt mennesker vi tidligere har stiftet bekendtskab med gennem nogle af hans utallige programmer på TV. Glæd dig til at opleve Søren Ryges sproglige bevidsthed, når han vælger sine ord med omhu og fanger os – gennem sine hovedhistorier og afstikkere til forskellige associationer. Det bliver med garanti en hyggelig, indsigtsfuld og fascinerende aften. Foredraget er opdelt i 2 x 45 minutter, hvor der vil være en mindre pause ind mellem de to dele.

Lokationer

Odense
Den 21.01.2019 på Magasinet i Odense kl. 19.30. Magasinet i Odense åbner kl. 18.30, hvor døren ind til foredragssalen åbner kl. 19.00.

Kolding
Den 06.02.2019 på Volkerts Fylke i Kolding kl. 19.30. Dørene åbner kl. 19.00.
Tilkøb: Spisning - menuen står på sprængt unghane med grøntsaglasagne og kålsalat. Pris pr. person 160 kr. Spisning starter kl. 18.30. Dørene åbner kl. 18.00.

Bemærk
Teknisk arrangør er Jysk Fynske Mediers fordelsklubber.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Lokationerne åbner kl. 18.30, hvor døren ind til foredragssalen åbner kl. 19.00.

Specifikationer

SKU:
#800

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S