Ring til os: +45 65 45 58 59

Firmafesten, Esbjerg

Se Mikkel Schrøders nye show

Skarp satire og musikalske finurligheder danner fundamentet for Mikkel Schrøders nye comedyshow. Glæd dig til at få et smugkig ind i dine kollegaers dybeste og pinligste hemmeligheder, når Mikkel med rammende og morsomme parodier kommer hele vejen rundt på kontoret. Du kan godt finde de gode grin frem.

Dato 22.02.20 kl.20.00, Esbjerg Musikhus.

Pris Fordelspris 265 kr. + 30 kr. gebyr. Normalpris 295 kr. + 30 kr. gebyr.

Bemærk Showet starter kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.30. Det er 2x45 minutter, og der er en pause på ca. 20-25 minutter.

Din pris fra: DKK 265,00

+ 30 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Firmafesten – comedyshow 2020
Efter det anmelderroste show ”Klassefester” i 2018, vender Mikkel Schrøder nu tilbage med efterfølgeren, som stiller skarpt på arbejdspladsen. Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!

Det bliver en stærkt underholdende karikaturtegning, af alle dem vi (tror), at vi kender, fra vores hverdag og arbejdsplads.

Showet kombinerer musikalitet og skarp satire, og plottet tager os med til Firmafesten, hvor Mikkel skal optræde. Da han skal optræde, bliver han ligeledes inviteret med til firmaets team-building session. Det bliver hylende morsomt!

Det siger anmelderne
JydskeVestkysten
“Mikkel Schrøder, én af landets absolut bedste entertainere.”

Information
“Multiperformeren Mikkel Schrøder retter alle fortællinger ind i et lækkert flow, når han synger og spiller. Han spiller med alle charmemuskler, og det giver en klump i halsen: Sådan er det også at blive forført.”


Bemærk
CSB er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Dørene åbner 30 minutter før.

Specifikationer

SKU:
#1093

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S