Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

FestiValhal

Ved Jels Sø

Jels Sø og Friluftsscenen skaber i kombination flotte og naturrige rammer for en helt unik mulighed til at få en stor musikalsk oplevelse. Musikprogrammet bliver sammensat med alle de gamle ballader og kendinger, som stadigvæk sætter gang i sangstemmerne og får hofterne til at svinge.

Dato 10.05.2019 & 11.05.2019, adgang til pladsen fra klokken 12.00.

Pris
Fredag: Fordelspris kr. 300,- + kr. 15,- i gebyr // Normalpris kr. 500,- + kr. 15,- i gebyr
Lørdag: Fordelspris kr. 450,- + kr. 15,- i gebyr // Normalpris kr. 650,- + kr. 15,- i gebyr

Bemærk
FestiValhal er en kontantløs festival, og der er mulighed for garderobe.

Din pris fra: DKK 300,00

+ 15 kr. gebyr

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Omgivelserne
Arrangørerne har på sinde, ikke at skæmme den flotte natur ved Jels søerne i festivalens opbygningsfase. Også Valhal, som er bygget i vikingestil, bliver bevaret, da festivalen kredser om netop dette tema. Der bliver derfor lagt rigtig meget energi i planlægningen, ved hvert eneste tiltag bliver der kigget på, hvorledes de enkelte ting kan stilles op ved farvevalg i forhold til naturen og området som helhed. Alt sammen for at sikre gæsten den ultimative oplevelse, for alle sanser.

Musikken
Man kan både finde nyere og ældre musik, men oftest er målgruppen for den lidt ældre generation. Der vil dog også være nye, kendte ansigter at finde, både på friluftsscenen og den intime scene i Valhal, som vil få selv de unge til at rocke med. Èn ting er sikkert; musikprogrammet er meget bredt, så mon ikke der skulle være noget for enhver smag.

Faciliteter
FestiValhal er en kontantløs festival, som kører med chiparmbånd, hvor man online selv kan indbetale og hæve penge via kreditkort. Der vil ligeledes kunne sættes penge ind via kontanter og mobilepay, i FestiValhals bank.
Alle boder på FestiValhal modtager betaling via chiparmbåndet, inkl. madsteder og boder på pladsen.
På FestiValhal er der mulighed for, at kørestolsbrugere også kan være med til at feste med os, dog skal man være opmærksom på, at terrænet kan være en anelse udfordrende visse steder, da det er en udendørsplads. Vi har pladser til kørestolsbrugere ved vores friluftsscene.
Udover det er der toiletter til det trængende publikum, som er anvist på kortet. Her forefindes også handicaptoiletter.

Skulle sulten melde sig undervejs, kan der købes mad på vores madtorv. Her findes et bredt udvalg er forskellige lækkerier, så der er noget for enhver smag. Det er især vigtigt for FestiValhal at kunne tilbyde et varieret udbud af mad til vores gæster, som har lidt kant, og som smager dejligt.

Musikprogram

Fredag d. 10.05
Lars Lilholt Band
Poul Krebs
Hush
Anne Dorte og Maria
Tom Donovan
Bon Jovi Jam
Kristian og De Gule Enker
Sgt. Pepper
DAD Jam
Hit it Live

Lørdag d. 11.05
Dizzy Mizz Lizzy
Queen Machine
Michael Falch
Dodo and the Dodos
The Sandmen
Moonjam
Johnny Deluxe
Abba Revival
Tom Donovan
Hawkeye and Hoe
Frederik Damkaer
Rasmus Kirketerp
Jungs

Læs mere om festivalen på http://festivalhal.dk/

Specifikationer

SKU:
#1073

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S