Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Falsled Kro

Nye datoer i 2019

Glæd dig til en fænomenal madoplevelse, når det populære Falsled Kro på Fyn inviterer på en hyggelig gastronomisk aften! Køkkenchef Kasper Hasse har kreeret en eksklusiv 5 retters kromenu, som er inspireret af årets gang – og derfor kommer råvarerne både fra egen have og lokale avlere. Til menuen er der selvfølgelig inkluderet nøje udvalgte vine, som sætter prikken over i’et på en gastronomisk aften.

Dato 27.02.19 og 28.02,19 Falsled Kro, 5642 Millinge.

Pris Fordelspris pr. person 1.150 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris pr. person 2.180 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv aperitif og snacks, 5-retters kromenu, vine, kaffe med petits fours.

Overnatning
Gør oplevelsen ekstra speciel: Ved køb af ovenstående arrangement er det muligt at tilkøbe kroens skønne værelser med 40% rabat. (overnatning må ikke købes uden køb af spisetilbud)
Værelsesbilletter skal bookes i lige antal for at være gyldige.

Din pris fra: DKK 1.150,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Falsled Kro
Falsled Kro er en fantastisk gourmetperle, som har en lang tradition for at forkæle sine gæster med forførende madoplevelser. Kroen har fokus på danske og franske retter, som tilberedes af årstidens lokale råvarer. Restauranten har en dejlig beliggenhed, som byder på panoramaudsigt over Helnæs-bugten- Kroen er fyldt med autentisk atmosfære, som danner rammen for en dejlig oplevelse.

Gastronomisk aften

Kasper Hasse har sammensat en 5-retters menu med udgangspunkt i årets høst i kroens have samt diverse lokale råvarer fra området. Menuen ledsages af dejlige vine fra kroens kælder og afsluttes med en god kop kaffe.

”En aften på Falsled Kro”

· Aperitif og snacks
· 5-retters Kro menu
· Vine
· Kaffe med petits fours

Bemærk
Overnatning:Ved køb af ovenstående arrangement er det muligt at tilkøbe kroens skønne værelser med 40% rabat.(overnatning må ikke købes uden køb af spisetilbud)
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#601

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S