Ring til os: +45 65 45 58 59

Eventyrligt minikrydstogt

med udvendig kahyt

Eventyrligt minikrydstogt Stockholm - Helsinki

Oplev hovedstæderne Stockholm og Helsinki på dette minikrydstogt. Her finder vi skønne storbyoplevelser med de lyse sommernætter og solens varme stråler om dagen.

Dato 25.08.19 -28.08.19. Se opsamlingssteder og tidspunkter under beskrivelse.

Pris Fordelspris 3.995 kr.- + 15 kr. gebyr. Normalpris 4.295 + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv bustransport i 4-stjernet bus, 1 x overnatning i Stockholm, 1 x halvpension i Stockholm, 1 x kaffe/te og rundstykke (dag 1), 1 x kahyt - udvendig kahyt, 2 x morgenmad, 2 x middag inkl. drikkevarer, 1 x byrundtur i Stockholm 1 x byrundtur i Helsinki, 1 x entre stenkirken "Temppeliaukio", dansk rejseleder.

Din pris: DKK 3.995,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Program

Søndag den 25. august
Meget tidlig afgang med bus og vi kører over Helsingør–Helsingborg. Med passende pauser undervejs kører vi langs søen Vätteren og forbi Linköping indtil vi når Stockholm. Vi ankommer sidste på dagen og indkvarteres på hotellet, som ligger i udkanten af Stockholm. Indkvartering og fælles middag.

Mandag den 26. august
Inden vi går ombord på skibet, starter vi med en rundtur i Sveriges hovedstad, hvor vi bl.a. ser Sergels Torv, byens vartegn Stadshuset samt Kongeslottet. Turen fortsætter forbi Ridderholmskirken til Djurgården med Vasa-museet. Her finder vi krigsskibet Vasa, der kæntrede ved udsejlingen til havet i 1628, idet der pludselig kom et vindstød. Skibet sank til bunds og det tog 333 år før Vasa igen så dagens lys. Det var næsten intakt, en enestående kunstskat og Sveriges største turistmål.
Herefter kører vi til Gamla Stan, hvor der bliver tid på egen hånd inden vi samles og kører til terminalen. Her går vi ombord på en af Østersøens største krydsningsfærger med gågade, butikker, cafeer og restauranter.
Ved ankomsten til skibet, går vi ombord og får tildelt vores udvendige kahytter. Tiden om bord på skibet kan bruges til en slentretur på dækket, nyde udsigten over havet samt ind- og udsejlingen gennem den smukke svenske skærgård.

Tirsdag den 27. august
Efter en nats sejlads lægger skibet til midt på formiddagen i hjertet af Helsinki, Finlands smukke hovedstad med over 450 års historie. Vi starter med byrundtur, hvor vi skal opleve nogle af de mange seværdigheder, der findes i byen, bl.a. den berømte stenkirken ’Temppeliaukio’, som er en af Finlands mest populære attraktioner. Her finder vi et af de mest respekterede eksempler på moderne arkitektur, og kirken er hugget ud i naturlige klipper, som giver en fantastisk akustik. På rundturen ser vi også Det Olympiske Stadion, Operahuset samt Parlamentet. Der vil blive tid på egen hånd til at kigge nærmere på byen. Helsinki er kendt for de mange design butikker og for Nordens største varehus – Stockmann.
Sidst på eftermiddagen forlader vi Helsinki på det store skib og sejler igen mod Stockholm.

Onsdag den 28. august
Efter en nats sejlads nyder vi indsejlingen til Stockholm – gennem den stockholmske skærgård, som består af ca. 24.000 øer. Vi sejler meget tæt forbi mange af øerne. En fantastisk oplevelse.
Rejsen tilbagelægges fra Danmark til Stockholm tur/retur i komfortabel turistbus med passende pauser undervejs.

Opsamling

Afrejse
Afk. 63 v/Hotel Scandic, Kolding - kl. 05.30
Fredericia, Rema 1000, Strevenligvej - kl. 05.50
Afk. 58B v/Middelfart - kl. 06.00
Odense, Dalumhallen, Mejerivej 1 - kl. 06.40
Nyborg v/Circle K og Mc. Donalds - kl. 07.10

Hjemkomst ca. kl. 20.45 (Odense)

Alle tidspunkter er vejledende.

Bemærk
Teknisk arrangør er GIBA Travel
Gennemføres ved min. 35 personer.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Afbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris

Specifikationer

SKU:
#1065

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S