Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Ekstra koncert: FIFI DONG

+ fiske- og vildtbuffet m.m.

Trænger du til festlig aften? Så har Pakhuset den perfekte kur! Gasolin kopi-bandet FIFI Dong kommer nemlig tilbage til Pakhuset for at give endnu et brag af en koncert. De har alle de rockende hits med - så det bliver med garanti en aften med smæk på. Til arrangementet vil der ligeledes være en frisk velkomstdrink, fiske- og vildtbuffet plus dessert samt natmad.

Dato 23.03.19 kl. 18.30, Pakhuset Randers

Pris koncert, velkomstdrink, fiske- og vildtbuffet, dessert, natmad samt en valgfri drikkevare (vin, øl el. vand.)

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

FIFI Dong
Du kan godt varme sangstemmen op, for når FIFI Dong kommer til Pakhuset, så skal der skråles med på alle de fede Gasolin hits som Smukke Møller, Charlie, Drøne derudaf, Langebro - for at ende i Rabalderstræde med Strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde min. Der vil selvfølgelig også være plads til nogle af Kim Larsens største hist som Nana, Jyllingevej, Joanna og Østre Gasværk.

Peter Vildmand spiller guitar og synger sin Larsen-lignende vokal sammen med Tommy Poulsen, der spiller bas og synger kor. Det er Tommy Lui der spiller guitar og synger kor, samt Henrik Thorsen der trakterer trommer.

Mad som bare smager
Den festlige aften begynder med en velkomstdrink i forhallen. Herefter venter der os masser af velsmagende delikatesser, indtil koncerten går i gang.

Nyd den overdådige fiskebuffet, hvor du kan smage mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

Du kan også glæde dig til varme retter som f.eks. krondyrkølle, vildtpate og vildsvin. Vi gør opmærksom på, at de varierer fra arrangement til arrangement. Hertil hører en salatbar. Aftenens søde punktum bliver en dessert, og omkring midnat serveres natmad.

Bemærk
Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Pakhuset Randers er teknisk arrangør.
Der er inkluderet et glas øl eller vin i prisen.

Specifikationer

SKU:
#887

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S