Ring til os: +45 65 45 58 59

Dansk Slager Parade

Inkl. overdådig buffet

Det er tid til at samle alle, der holder af en god omgang dansktop og slagermusik. Pakhuset slår dørene op for en brag af en aften med masser af hits og en overdådig fiske- og vildt buffet. Glæd dig til at synge med på klassikere som ”Se Venedig, ”En tur til Dublin med det første fly”, ”Vi maler byen rød”, ”Campinglivets Glæder” og mange flere. Som altid er Dansk Slagerparade kendetegnet ved Hit på Hit på Hit. Efter koncerten spiller Klaus & Servans op til dans.

Dato 23.02.2019 kl. 18.30, Pakhuset Randers. Kulholmsvej 4, 8930 Randers.

PrisPrisen er inklusiv velkomstdrink, fiske- og vildt buffet, dessert og natmad. Som Klub Randers kunde får du en valgfri drikkevare med i prisen (øl, vin eller vand).

Bemærk Du skal mindst bestille 6 billetter for at få eget bord. Det er muligt at tilkøbe øl og vand ad libitum til 299 kr. pr person direkte hos Pakhuset.

Din pris: DKK 399,00

inkl. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

De største dansktop navne
Nu har du mulighed for at opleve nogle af de største navne inden for dansktop og slagermusik, når Pakhuset igen i år slår dørene op for en festlig aften med masser af hits. Karin Strand-Holm er klar til at præsentere navne som Bjørn Tidmand, Bjarne Lisby, Louise Espersen, der alle bakkes op af orkestret Klaus & Servants.

En aften med overraskelser
Dansktop og slagermusik er ikke det eneste, der er på aftenens program. Et af landets helt store kvindelige revykunstnere og sangerinder, Pernille Schrøder og Anne-Karin Broberg, indtager også scenen. Begge er de blevet hædret med “Årets Dirch” og har tidligere høstet stor succes i Randers Revyen.

Program
Aftenen starter en velkomstdrik i forhallen, inden det er tid til at gå til bords. Herefter er der rig mulighed for at gå ombord i Pakhusets overdådige og populære fiske- og vildt buffet. Buffeten byder blandt andet på mange forskellige velsmagende fiskeretter heriblandt hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse og sværdfisk. Ud over fiskeretter vil der også være et stort udvalg af varme retter, der dog varierer fra arrangement til arrangement Til buffeten hører en frisk salatbar, mens måltidet naturligvis afsluttes af en god omgang dessert. Efter et godt måltid mad er det tid til at få sat gang i underholdningen og koncerten med masser af hits, man med garanti kan synge med på. Sidst på aftenen serveres natmad til at stille sulten, inden arrangementet slutter.

Bemærk
Teknisk arrangør er Pakhuset Randers.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#795

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S