Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Cypern i juni

Fly, arrangementer m.m.

Nyd en dejlig ferie på solskinsøen Cypern, som er et ideelt feriemål for gæster i alle aldre. Oplevelserne er mange, og der er masser af naturskønne oaser, som er perfekte til afslapning. Vores hotel ligger i Pafos-området, som byder på historiske mindesmærker og strande med azurblåt vand. Vi skal bo på det hyggelige Hotel Mayfair kategori 3+, hvor der er mini all inclusive med i prisen.

Dato 22.06.19. – 29.06.19. Afrejse: Aarhus Lufthavn.

Pris Prisen er pr. person i delt et-værelses lejlighed og inkluderer: Flyrejse fra Aarhus Lufthavn til Pafos tur/retur med 20 kg bagage samt 5 kg håndbagage, gratis parkering i Aarhus Lufthavn, transport til og fra hotellet, mad ombord på flyet, tre arrangementer, indkvartering i delt et-værelses lejlighed med pooludsigt på Hotel Mayfair med mini all inclusive.

Tillæg: Enkeltværelse 2000 kr.

Afbestillingssikring 195 kr. pr. person, årsrejseforsikring (Gouda) fra 264 kr., specifikt sædevalg på flyet fra 120 kr. pr. person.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under særlige betingelser under "Beskrivelse".

Din pris fra: DKK 5.499,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Cypern
Klimaet på Cypern er året rundt intet mindre end pragtfuldt, og øen er rig på muligheder: afslapning på stranden og i vandet, vandreture i Troodosbjergene eller på Akamas-halvøen, sport, oplevelse af den antikke græske kultur og en imponerende natur med dyr, fugle, planter og blomster i massevis.

Pafos
Århus Charter har valgt det spændende Pafos-område til deres Cypern-gæster, her bor der 35.000 indbyggere. Pafos er Cyperns gamle romerske hovedstad, og derfor findes her mange af øens historiske mindesmærker. Nyd ferien med afslapning på stranden og i det azurblå hav f.eks. ved Coral Bay, Pafos-områdets bedste strand. Den aktive gæst kan også tage på spektakulære vandreture i de frodige Troodosbjerge eller på den storslåede Akamas-halvø og golfspillere vil i Pafos-området finde flere spændende 18-hullers baner.

Inkluderede arrangementer:

Pafos byrundtur
Tag med på denne hyggelige introduktion til Pafos og mærk fortidens vingesus i byen, der danner rammen om jeres ferie. Turen er til fods i den nedre bydels små gader, hvor vi undervejs vil stifte bekendtskab med mange af de historiske seværdigheder; bl.a. kirken, Agia Kyriaki, hvor den danske konge Erik Ejegod menes at ligge begravet, kirken, Den Tilhyllede Madonna, som mirakuløst overlevede arabernes mange angreb fra søsiden og Agia Solomoni katakomberen med det berømte kludetræ. Vi anbefaler et par gode sko, en solhat og en flaske vand.

Velkomstmiddag
Traditionen tro mødes Århus Charters gæster og rejseledere til en hyggelig aften på den cypriotiske restaurant, Demokritos. Her stiftes der bekendtskab med den cypriotiske nationalret Meze, som består af op til 20 forskellige små retter. Sammen med den fantastiske menu serveres der vand og vin ad libitum. I løbet af aftenen vil der være underholdning i ægte cypriotisk stil i form af traditionelle græsk-cypriotiske danse.

Øtur i Troodos-bjergene
Oplev Cyperns storslåede og kontrastfyldte natur på vores udflugt til højlandet i Troodosbjergene. På turen laver vi først et kort stop ved Cyperns andenstørste vanddam. Herefter går turen til St. Nicholas-kirken - en traditionel græsk-ortodoks kirke fra det 11. århundrede spækfyldt med smukke og oldgamle vægmalerier. Næste stop er den lille cypriotiske bjerglandsby, Kakopetria, hvor vi kommer helt tæt på de lokale og den ægte cypriotiske atmosfære. Frokosten spises på en hyggelig, cypriotisk taverna. Efter maverne er fyldt godt op går turen videre til en lille vingård, der byder på fortællingen bag produktionen samt smagsprøver på den lækre vin. Næstsidste stop bliver Omodos, en hyggelig og traditionel cypriotisk landsby. Her udforsker vi den smukke landsby med lidt tid på egen hånd, hvorefter turen ender ved "Afrodites fødested" inden vi kører tilbage til Pafos.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 31.05.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Reservation skal ske til Århus Charter på Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

Bemærk
Teknisk rejsearrangør er Århus Charter. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for uforudsete hændelser, trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer. Når du tilmelder dig, skal Århus Charter kontaktes og du vil modtage din billet pr. mail.
Der gøres opmærksom på, at der betales direkte ved bestilling af rejsen på Jysk Fynske Mediers online shop, men at pengene føres over på den rejsenes billet ved Århus Charter efterfølgende og en opdateret billet hvor den endelig betaling fremgår sendes pr. mail.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for uforudsete hændelser, trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.
Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#1074

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S