Ring til os: +45 65 45 58 59

CLIFF RICHARD

DIAMONDS NIGHT 2019

Sir Cliff Richard har netop afsluttet en 60-års jubilæums-turné og dermed sat en fed streg under en lang og unik karriere som sanger, som slet ikke er slut endnu. Med blændende showman-ship og en masse fede hits underholder han publikum - og i 2019 skal vi opleve ham i den fantastiske ramme ved Valdemars Slot. Glæd dig til en fantastisk koncert med alle sangene, som vi elsker og kender.

Bemærk der er tale om et ekstra salg af billetter, til en ny pris.

Dato 22.06.2019, Valdemars Slot. Kl. 20.00 (dørene åbner kl. 17.30)

Pris Prisen er pr. person og inkluderer en koncertbillet.

Din pris: DKK 545,00

+ 30 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Men samtidig er Cliffs koncerter også en markering af, at han er lige så vital, velsyngende og venlig som han altid har været.

Cliff Richard spreder altid glæde omkring sig, og de nylige koncerter, der alle var udsolgt på rekordtid, har været en opvisning i blændende showman-ship og en udstilling af 60 års musikhistorie. Fantastisk at en 78-årig ubesværet kan optræde med en helt utrolig stribe hits, fra rock og pop-sange som ”Move It”, ”Living Doll” og ”Congratulations” over 80´er-ballader som ”We Don´t Talk Anymore” til helt nye sange fra 2018-udgivelsen ”Rise Up”. 104 albumudgivelser, 123 hits, Englands ”Ultimate Pop Star” – det er ikke mærkeligt, at han har en meget stor og meget trofast fanskare, der for manges vedkommende har fulgt ham i rigtig mange år.

Disse trofaste fans vil blive begejstrede over Cliffs planer for sommeren 2019: Det smukke og stilfulde sydfynske Valdemars Slot er den perfekte ramme til en koncert med Cliff Richard. Der er slet ingen tvivl om, at det vil blive en både magisk og legendarisk aften, et møde med en meget stilfuld kunstner i en ramme, der vil passe perfekt til Cliff Richard, hans musik og hans publikum.

Bemærk
Arrangør: Live Culture

Specifikationer

SKU:
#891

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S