Ring til os: +45 65 45 58 59

Citronkysten: Gardasøen

8 dages kør selv-ferie

Nyd en dejlig ferie i den romantiske fiskerby Limone Sul Garda i Italien. Byen er nærmest hugget ind i de høje bjergskråninger på Gardasøens nordvestlige side. I udkanten af byen ligger Hotel Limonaia højt hævet og med en fantastisk udsigt fra sin beliggenhed på en af bjergskråningernes terrasser over de små fiskerhuse i byens krogede gyder.

Ankomstdato 22.06, 13.07, 21.07 og 03.08.2019.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv 7 overnatninger, 7 x morgenbuffet, 7 x aftenbuffet samt værelse med balkon eller terrasse.

Prisen inkluderer ikke: Turistskat ca. EUR 1-5,- pr. person pr. døgn afregnes direkte med hotellet (med forbehold for lokale prissætninger). Hotellet tager kun imod kontant betaling.

Børnerabat (ved 2 voksne) Maks. 2 børn 6-11 år ½ pris i forældres værelse. Maks. 2 børn 0-5 år gratis i forældres seng. Første barn 0-5 år sover i forældres seng, andet barn 0-5 år indkvarteres i egen opredning. Maks. 2 børn pr. værelse uanset alder.

Ekspeditionsgebyr  99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.

Din pris fra: DKK 3.299,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Sommer ved Gardasøen
Gardasøen er et af danskernes foretrukne feriesteder, og man forstår godt hvorfor, når man se det smukke blå vand og naturskønne område. Med denne kør-selv-ferie skal du bo i den lille, romantiske fiskerby Limone Sul Garda, som nærmest er hugget ind i de høje bjergskråninger på Gardasøens nordvestlige side. Byen er omgivet af de citron- og olivenlunde, som den og kysten er opkaldt efter, og ligger helt ned til det glitrende, blå vand.

Hotel Limonaia
Hotellet ligger højt hævet på en af bjergskråningernes terrasser, hvilket betyder, at der er en storslået udsigt over de små fiskerhuse i byens krogede gyder. Hotellet ligger omgivet af sin egen store park med oliventræer og cypresser, og her er der dømt badeferie med både indendørs- og udendørs poolområde, hvor børnene har deres eget bassin. Også ger kan alle nyde den betagende udsigt over bjerge og blåt vand.

Tæt ved hotellet finder I et lille vandfald, og I kan spadsere de 500 meter ned til strandpromenaden, hvor det sprudler af italiensk atmosfære. På en udflugt venter der desuden enestående panoramaer og smukke oplevelser, når man kører langs kysten f.eks. til Sirmione (66 km) med det pittoreske slot Scaliger fra 1300-tallet.

Bemærk
Teknisk arrangør er Happydays. Telefon 70203448 eller www.happydays.nu.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Specifikationer

SKU:
#946

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S