Ring til os: +45 65 45 58 59

Christiansborg

Mød Uffe Elbæk

Få et skarpt indblik i det politiske spil og kom helt tæt på magtens centrum, når turen går mod København. Nærmere bestemt er kursen sat mod Christiansborg, hvor vi skal møde Alternativets politiske leder Uffe Elbæk. Vi skal både på en spændende rundvisning besøge Alternativets gruppeværelse, hvor Uffe Elbæk vil giver os et indblik i hans hverdag og det politiske spil. Frokosten skal nydes i et sidegalleri til Snapstinget.

Dato Den 27.02.19 Se opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Priser Fordelspris 695 kr. + gebyr. // Normalpris 795 kr. + gebyr.

Prisen er inklusiv bustur, broafgift, frokost bestående 2 smørrebrød i Snapstingets sidegalleri inkl. 1 øl/vand, rundvisning på Christiansborg ved Uffe Elbæk samt kaffe og rundstykke.

Din pris fra: DKK 695,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Uffe Elbæk
CV’et er langt og spækket med forskellige drejninger og spændende punkter. Der er dog en fremtrædende fællesnævner – dansk politik har altid været en stor del af Uffe Elbæks liv. Han startede sin politiske karriere i Aarhus Kommune, som en del af Radikal Venstre. Senere blev det til national politik og blandt andet en ministerpost som Kulturminister. Efter mange år i Radikal Venstre valgte Uffe Elbæk i 2013 at blive løsgænger, og dette blev startskuddet for det næste store punkt på Uffes CV. I 2015 offentliggjorde Uffe det nye parti Alternativet, og ved sommerens valg i juni 2015 fik partiet en super start, og blev valgt ind i Folketinget med ni mandater.

Program
Efter opsamlingen i Skanderborg vil der være kaffe og rundstykker, inden turen for alvor starter. Turen bliver herefter sat mod København og Christiansborg, hvor vi i løbet af dagen har en masse spændende ting på programmet.

Vi starter med besøget på Christiansborg med en frokost i et sidegalleri til Snapstinget. Efter frokosten skal vi mødes med Alternativets politiske leder Uffe Elbæk. Han vil give os en rundvisning på Christiansborg og fortælle lidt om livet på Borgen.

Efter rundvisningen går turen til Alternativets gruppeværelse, hvor Uffe Elbæk vil holde et oplæg om det politiske liv. Her bliver rig mulighed for at få et indblik i, hvordan det politiske spil foregår og måske også et par sjove anekdoter.

Efter et par timer i selskab med Uffe siger vi farvel til Christiansborg og begiver os tilbage til vores hjembyer. Vi forventer hjemkomst først på aftenen.

Opsamlingssteder

Afrejse
Musikhuset Aarhus kl. 07.15
Skanderborg Banegård kl. 07.45

Hjemkomst
Skanderborg Banegård kl. 20.00
Musikhuset Aarhus kl. 20.30

Bemærk
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for det uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#873

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S