Ring til os: +45 65 45 58 59

Byens Bedste 2019 Viborg

Show + Hjalmer & Søs Fenger

For første gang nogensinde er der mulighed for at komme med som publikum, når Viborgs bedste butikker, restaurationer og ekspedienter kåres ved et storslået show i ViboCold Arena. Ved Byens Bedste Awardshow skal der uddeling af hele 18 priser i kategorier som bedste café, frisørsalon, butik og ekspedient. Og så byder aftenen ikke mindst på akustiske koncerter med både Hjalmer og Søs Fenger.

Dato Lørdag den 30.03.19 kl. 20.45, ViboCold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg. Dørene åbner kl. 20.00.

Pris Prisen er inklusiv en billet.

Din pris: DKK 75,00

+ 20 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Det er 5. gang, at Byens Bedste butikker, restaurationer og ekspedienter skal kåres i Viborg. Men det er første gang, at festen åbnes op for, at andre end ansatte i byens handelsliv kan deltage.

I løbet af Byens Bedste Awardshow skal der uddeles 16 priser, som har været i offentlig afstemning. Listen over alle kategorier kan ses HER .

Derudover er der to specialpriser, hvor vinderne er bestemt alene af nedsatte juryer. Det er den nye pris til Byens Bedste Butikselev – og Radio Viborg Prisen, der går til en eller flere personer, der gør eller har gjort gode ting for Viborg og byens borgere.

I løbet af showet er der også livemusik to gange, nemlig med Hjalmer (spiller 15 minutter) og Søs Fenger (spiller 30 minutter).

Hjalmer er et af dansk musiks mest interessante unge navne. Han har for længst vist, at han er meget mere, end ”bare” Kim Larsens søn. Hitlisten tæller numre som ”Hjem til en anden”, ”Dig og Mig” og den nye due med Medina, ”Folk som os”. Søs Fenger behøver næppe den store præsentation. Siden gennembruddet med bandet News i 1983, er det blevet til en perlerække af hits, som ”Kun et kys herfra”, ”Sidste Time”, ”En gammel flamme”, ”Inderst inde” og ”Koldt udenfor”. Derudover har hun lavet singler med både Peter A.G., Thomas Helmig, Sanne Salomonsen og mange andre.

Program

Klokken 20.00: Dørene åbner.
Klokken 20.45: Byens Bedste Awardshow starter.
Klokken 23.30: Seneste forventet sluttidspunkt.

Bemærk
Medbring din billet i udprintet form
Teknisk arrangør er Radio Viborg / Mediehuset Viborg

Specifikationer

SKU:
#1017

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S