Ring til os: +45 65 45 58 59

Busture

KOM MED PÅ BUSTURE, DAGSUDFLUGTER ELLER OPHOLD

Hele året rundt drager vi ud på oplevelser med bus. Hvorfor? Fordi vi elsker at besøge skjulte skatte, kendte seværdigheder, større eller mindre byer, naturskønne områder plus meget mere. Men det er ikke kun derfor, for når vi tager af sted sammen, er det i fællesskab med andre mennesker, som deler vores eventyrlyst. Dette giver vores busture en ekstra dimension.

Dagsudflugter
Vi arrangerer flere spændende dagsudflugter til Danmarks smukke øer, kulturelle og historiske seværdigheder samt naturskønne områder. Busturene er hele året rundt, og nogle af vores mest populære destinationer er fx Samsø, Korsbæk på Bakken, Sprogø, Christiansborg med flere.
Vi planlægger også årstidsbestemte busture fx dagsudflugter til julemarkeder.

Ophold
Vores ophold giver os mulighed for at give dig en større oplevelsespakke, hvor vi har 1 til 2 overnatninger på nøje udvalgte destinationer både i Danmark og udlandet. Derudover så kan du med vores ophold også få teater og musical oplevelser fx med en tur til Cirkusrevyen eller i operaen for at se Dirty Dancing.

Busrejser
Hele året rundt har vi busrejser til europæiske storbyer samt kulturelle og historiske spots. Vores busrejser har nøje sammensatte programmer, så du er garanteret spændende oplevelser. Nogle af vores populære rejsemål er Berlin, Færøerne, Normandiet i Frankrig med flere.

Der kommer hele tiden nye udflugtsmål til, og vi gentager selvfølgelig også vores mest populære busture og busrejser. Vi tager også gerne imod gode tips fra vores kunder.

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S