Ring til os: +45 65 45 58 59

Bomles Venner

Hyldest til Bamse

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med et repertoire, der er fast forankret i Bamses Venners mange hits. Hits, som gennem tiden utvivlsomt har beriget den danske sangskat. Orkesteret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamse og Bomle.

Dato 23.03.2019 kl. 19.30, Kulturhus Svendborg, Ramsherred 4, 5700 Svendborg.

Pris Fordelspris kr. 150,- + kr. 15,- i gebyr. // Normalpris kr. 200,- + kr. 15 i gebyr.

Bemærk
Teknisk arrangør er Music Booking.dk
Der er tale om unummerede pladser
Dørene åbner klokken 18.30

Din pris fra: DKK 150,00

+ 15 kr. gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen. Du får derfor en virkelig autentisk oplevelse af de mange kendte sange. Og bandet gør en stor dyd ud af detaljerne – både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejde arrangementer. Alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og en stemning, der er helt i top.

På de originale indspilninger med Bamses Venner er der ofte brugt blæsere for at gi´ musikken ekstra dybde og flere nuancer. Med Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) tilføres ikke alene mere dybde og fylde. Med blæsersektionen opnår bandet i høj grad et endnu mere ægte lydbillede. Desuden er der altid ekstra fest og gang i den – både på og foran scenen, når The Horsens Horns blæser igennem.

Specifikationer

SKU:
#871

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S