Ring til os: +45 65 45 58 59

Betingelser og Privatlivs- og cookiepolitik

Betingelser ved tilmelding af nyhedsbrev
Ved tilmelding accepterer jeg, at de lokale fordelsklubber ved Jysk Fynske Medier P/S udsender nyhedsbreve og at tilsendte nyhedsbreve kan indeholde markedsføring.
Jeg giver samtidig samtykke til at Jysk Fynske Medier P/S kan kontakte mig på e-mail, sms, telefon og brev med relevante tilbud, nye apps, markedsføring, konkurrencer, læserundersøgelser og events fra Jysk Fynske Medier P/S. Dette samtykke kan frit trækkes tilbage, men vil resultere i en afmelding af e-mail-abonnement.

Dette kan omfatte markedsføring af produkter og ydelser indenfor en række områder, herunder men ikke begrænset til aviser, magasiner, oplevelser og arrangementer, rejser, sportsudstyr, bil og båd, tøj og mode, fødevarer, bolig, elektronik, forsikring, job og uddannelse.

Indsamling af data 
Ved tilmelding giver du samtykke til, at Jysk Fynske Medier P/S, registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen og ved senere tilføjelse af eventuelle yderligere informationer (eksempelvis adresse, køn, fødselsdag, mobilnummer og boligform mv.)

Formålet med indsamlingen 
Oplysningerne anvendes til at udsende elektroniske nyhedsbreve samt henvendelser med tilbud og rabatter fra Jysk Fynske Medier P/S. Yderligere anvendes data ved henvendelse omkring læserundersøgelser og kundetilfredshedsanalyser med det formål at skabe en god kundeoplevelse.

Videregivelse af persondataoplysninger 
Oplysningerne hverken sælges eller udlejes. Oplysninger kan videregives til tredjemand, dog kun indenfor de formål der er krævet for at kunne levere ydelserne beskrevet i disse betingelser. Databehandlere der modtager disse oplysninger vil kun behandle dem på vegne af Jysk Fynske Medier P/S, og vil være klart instrueret i at behandle oplysningerne i overensstemmelse med de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til. Oplysningerne slettes, hvis du framelder dig.
Jysk Fynske Medier P/S kan endvidere videregive persondata til offentlige myndigheder såfremt dette følger af gældende lovgivning, eller Jysk Fynske Medier P/S bliver pålagt videregivelse af en kompetent domstol. 

Afmelding af e-mail-abonnement 
Din e-mail kan til enhver tid afmeldes, og alle oplysninger forbundet til e-mailen slettes. Du kan afmelde dig via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at kontakte Jysk Fynske Medier P/S.

Dine rettigheder 
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger den til enhver til gældende lovgivning på området.
Du har til enhver tid mulighed for at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret). Det kan også foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve via opdaterings-linket i bunden af nyhedsbrevet. Er der spørgsmål til rettigheder m.m. kan Jysk Fynske Medier P/S kontaktes på nedenstående kontaktinformation.
Læs mere på www.datatilsynet.dk

Jysk Fynske Medier P/S er underlagt markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Adresse og kontakt på dataansvarlig
Jysk Fynske Medier P/S 
Bugattivej 8 
7100 Vejle 
Telefon: 66 11 11 11 
E-mail: kundeservice@jfmedier.dk
 

Privatlivs- og Cookiepolitik Jysk Fynske Medier

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. 
Jysk Fynske Medier P/S er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger kan du gøre det på:

Kundeservice Telefonnummer.: 66 11 11 11 

Behandling af persondata
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Dette gøres ved brug af Cookies. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Dataminimering
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour
Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på at data ikke er korrekt opdaterer vi oplysningerne og giver dig meddelelse om dette. 

Periode for opbevaring 
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet. Dette kan eksempelvis være ved afmelding af nyhedsbrev. Når du køber tjenester hos Jysk Fynske Medier har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne slettes. Persondata opbevares højst 12 måneder hvorefter de slettes

Samtykke 
Dit eventuelle samtykke til modtagelse af nyhedsbrev, samt modtagelse af relevant markedsføring er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Kontakt kundeservice, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores Cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og med instruks fra os. Tredjeparter må ikke anvende personoplysninger til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookiepolitik
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. 

Dine rettigheder
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst. 

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

Du har mulighed for, at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Såfremt vores behandling ikke lever op til lovgivningen, er her mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet

Dette websted ejes af 
Jysk Fynske Medier P/S, 
CVR-nr. 36503355 
Bugattivej 8
7100 Vejle

 

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S

Dette site anvender cookies for at gemme oplysninger om dine præferencer for sidebesøg, funktioner, trafikmåling og statistik. Ved at anvende siden accepterer du brugen af cookies. Se mere i vores privatlivs- og cookiepolitik.

OK