Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Besøg Christiansborg

Rundvisning med Trine Bramsen

Få et skarpt indblik i det politiske spil og kom helt tæt på magtens centrum, når turen går mod København. Nærmere bestemt er kursen sat mod Christiansborg, hvor vi skal møde den socialdemokratiske politiker Trine Bramsen. Der venter os en spændende rundvisning og et besøg i det socialdemokratiske gruppeværelse. Vi har også allieret os med Christiansborg journalist Thomas Funding, som giver os et indblik i det politiske spil.

Dato 28.02.2019. Se opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris Fordelspris 695 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 795 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inklusiv bustur, broafgift, frokost bestående 2 smørrebrød i Snapstingets sidegalleri inkl. 1 øl/vand, rundvisning på Christiansborg ved Trine Bramsen samt kaffe og rundstykke.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Trine Bramsen
Trine Bramsen er født og opvokset på Fyn, nærmere bestemt på Thurø ved Svendborg, hvor hun både har gået i folkeskole og gymnasium. Hun kommer fra en stor socialdemokratisk familie, så hun har fået politik og diskussion ind fra barnsben. Den 15. september 2011 blev hun valgt som Folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Fyns Storkreds, og blev genvalgt igen i juni 2015.

Program
Efter sidste opsamlingssted vil der være kaffe og rundstykker, inden vores tur for alvor starter. Vi kører mod København og Christiansborg, hvor vi i løbet af dagen har flere punkter på dagsordenen. Efter ankomst starter vi med en rundvisning på Christiansborg. Det vil være den socialdemokratiske politiker Trine Bramsen, som viser os rundt og fortæller om livet på Borgen.

Efter rundvisningen går turen til Socialdemokraternes gruppeværelse. Her vil Trine Bramsen holde et oplæg om det politiske liv, som hun oplever det. Vi har desuden allieret os med Christiansborg journalist Thomas Funding, så der bliver også rig mulighed for at få et indblik i, hvordan det politiske spil og samarbejdet med pressen foregår og måske også et par sjove anekdoter.

Efter nogle spændende timer på Christiansborg går turen til Snapstinget side-galleri, hvor vi skal nyde vores frokost. Når vi er færdige med frokosten går turen igen hjem til vores opsamlingssteder. Vi forventer ankomst i vores hjembyer sidst på eftermiddagen.

Detaljeret program
10.45: Vi ankommer til Christiansborg
11.00: Rundvisning på Christiansborg ved Trine Bramsen
12.00: Oplæg af Trine Bramsen i Socialdemokraternes Gruppeværelse på Christiansborg.
12.30: Frokost i Snapstinget sidegalleri
13.30: Afgang Christiansborg

Opsamlingssteder

Afrejse
Middelfart, pendler P-plads Fyn v/afkørsel 58b: 6.20
Odense Dannebrogsgade:7.00
Svendborg Banegård:7.45
Nyborg Station:8.30

Hjemkomst
Nyborg Station:15.30
Svendborg Banegård:16.15
Odense Dannebrogsgade:17.00
Middelfart, pendler P-plads Fyn v/afkørsel 58b:17.40

Bemærk
De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#854

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S