Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt
<
>

Bededagsudflugt: Pellworm

inkl. guide, sejlads, frokost

Tag med på en skøn bededagsudflugt til Vadehavsøen Pellworm. Dagen byder på et væld af smukke naturoplevelser og interessante historier. Sammen med vores guide skal vi på en hyggelig bustur rundt på øen med et besøg i den gamle kirke, øens fyrtårn og Rungholt museum. Du kan desuden se frem til en velsmagende 2-retters frokost, der indtages i idylliske omgivelser. Dagsturen til Pellworm er den oplagte bededagsudflugt for familien.

Dato 17.05.2019 kl. 10.45 - ca. 19.45.

Pris Fordelspris 885 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 955 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv 2-retters frokost, sejlads, museumsbesøg samt bustransport tur/retur med guide.

Bemærk Vi mødes kl. 10.45 på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Pellworm – den grønne Atlantis-ø i Vadehavet
Pellworm er en skøn tysk Vadehavsø, der byder på et væld af oplevelser. Smuk natur og interessant kultur er omdrejningspunktet for enhver tur til denne ø.

Øen Pellworm er beboet af egenrådige frisere og selvstændige digegrever, der lever sammen med den vilde natur. Du kan se frem til at høre medrivende historier om voldsomme stormfloder, landindvinding, fugletræk og ikke mindst Vadehavets dramatiske Atlantis-historie om den forsvundne by Rungholt.
Glæd dig til at opleve en ø, der er fuld af charme og atmosfære.

Program
Vi mødes i Møgeltønder, hvorefter vi kører afsted. På turen mod Pellworm kører vi igennem marsken, der byder på spændende natur og kultur. Vi skal desuden på en hyggelig sejltur med færgen, inden vi når vores destination. Efter ankomst til Pellworm skal vi nyde en velsmagende 2-retters frokost i skønne omgivelser. Herefter skal vi på busrundtur, hvor vi blandt andet skal besøge den gamle kirke St. Salvator, besøge Rungholt museum samt gå en mindre tur ved fyrtårnet, der er øens varemærke. Efter en hyggelig Store Bededag fyldt med indtryk og oplevelser skal vi med færgen fra Pellworm til Nordstrand, hvorefter vi skal med bussen tilbage til Møgeltønder.

Tidsplan
Kl. 10.45 Afgang med bus fra Møgeltønder og tur gennem marsken med inddigede koge, stormfloder og spændende natur og kultur.
Kl. 12.40 Afgang med færgen til Pellworm.
Kl. 13.20 Landgang Pellworm. Frokost på restaurant (2-retter). Busrundtur med besøg bl.a. ved den gamle kirke, St. Salvator, mindre gåtur ved øens fyrtårn samt besøg på Rungholt museum med fund fra Atlantisbyen Rungholt.
Kl. 17.35 Afgang med færge fra Pellworm til Nordstrand.
Kl. 18.15 Landgang Nordstrand.
Kl. 19.45 Forventet hjemkomst til Møgeltønder.

Bemærk
Teknisk arrangør er Sort Safari
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for det uforudsete.
Medbring din tilsendte billet.
Husk praktisk tøj.
Husk pas samt euro til drikkevarer.

Specifikationer

SKU:
#452

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S