Ring til os: +45 65 45 58 59

Barolo & Friends

Eksklusivt vinarrangement

Nu kommer det eksklusive vinarrangement Barolo & Friends tilbage til Aarhus. De atmosfærefyldte omgivelser i Auktionshuset i Mejlgade bliver omdannet til et fornemt vinmekka, når de officielle repræsentanter for Barolo præsenterer nogle af verdens største vine. Til arrangementet vil du kunne gå rundt blandt 15-20 Piedmont producenter og smage på de mange skønne vine.

Dato Den 08.06.2017 fra kl. 16.00-19.30, Auktionshuset, Mejlgade 45, 8000 Aarhus C.

Pris inklusiv en billet

Din pris: DKK 299,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

I flere år har Barolo Friends besøgt København, som hvert år har tiltrukket flere gæster. I år besøger det anerkendte arrangement Aarhus, og vi er glade for, at de igen vender tilbage til smilets by. Grib chancen og smag nogle af verdens største vine, alt imens at du får kyndig vejledningen af de forskellige repræsentanter, som befinder sig rundt i lokalet.

Der vil være et bredt udvalg af vine, og arrangementet afholdes af I Vini del Piemonte - de officielle repræsentanter for Barolo. Find dine egne favoritter blandt de eksklusive vine.

Bemærk
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#268

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S