Ring til os: +45 65 45 58 59

Badehotel i Skagen

inkl. mad og tur med Sandormen

I maj skal vi hygge os på toppen af Danmark. Vi har nemlig arrangeret en forårstur til Skagen, hvor vi skal bo på det hyggelige Hjorts Hotel, som ligger lige midt i naturen i Kandestederne syd for Skagen. Her skal vi hygge os i tro ”Badehotels-stil” med gåture ved Vesterhavet, kaffe og kage samt en dejlig middag. Dagen efter skal vi både se Den Tilsandede Kirke og med Sandormen ud til Grenen.

Dato og opsamlingssteder kan ses under ”Beskrivelse”.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer: bustransport i 4-stjernet turistbus, chauffør fungerende som rejseleder, ophold på Hjorts hotel morgenmad og aftensmad, kagebord ved ankomst, tur med sandormen og bidrag til rejsegarantifonden.

Pris for enkeltværelse: 1.695 kr.

Din pris fra: DKK 1.395,00

+ kortgebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Dato og opsamlingssteder

Tur 1

Afrejse: den 03.05.2017
Sønderborg Banegård: kl. 8:00
Kolding Rutebilstation: kl. 9:30
Skanderborg Banegård: kl. 10:30
Musikhuset Aarhus: kl. 11:15
Arena Randers: kl. 12:15

Hjemkomst: den 04.05.2017
Arena Randers: kl. 17:30
Musikhuset Aarhus: kl. 18:30
Skanderborg Banegård: kl. 19:00
Kolding Rutebilstation: kl. 20:00
Sønderborg Banegård: kl. 21:15

Tur 2

Afrejse: den 09.05.2017
Esbjerg Museumspladsen: kl. 9:15
Varde Banegård: kl. 9:45
Skjern Kulturcenter: kl. 10:15
Ringkøbing Museumsplads: kl. 10:45
Holstebro Banegård: kl. 11:30
Tinghallen, Viborg: kl. 12:30

Hjemkomst: den 10.05.2017
Tinghallen, Viborg: kl. 17:15
Holstebro Banegård: 18:15
Ringkøbing Museumsplads: kl. 19:00
Skjern Kulturcenter: kl. 19:30
Varde Banegård: kl. 20:00
Esbjerg Museumspladsen: kl. 21:00

Skagen

Der er dømt ægte Badehotels-stemning, når vi fylder bussen og kører til Jyllands nordligste punkt! Vores slutdestination er Hjorts Hotel, som blev åbnet i 1890 af familien Hjort. Hotellet er blevet drevet som Badehotel lige siden åbningen – og her er det muligt at komme ned i gear og slappe helt af i selskab med naturen.


Program

1 dag
Efter opsamling kører vi direkte til det charmerende Hjorts Hotel, som ligger i naturskønne omgivelser i Kandestederne syd for Skagen.

Ved ankomst til hotellet tjekker vi ind på vores værelser, som er simpelt indrettet. Herefter samles vi i den gamle kaffestue, hvor vi skal nyde en kop kaffe og et stykke kage. Resten af eftermiddagen er på egen hånd, det kan anbefales at gå en tur til Vesterhavet, inden at vi mødes igen til aftensmaden. Vi skal spise i den gamle, charmerende restaurant som sidste år for første gang fik anerkendelsen i White Guides restaurantguide. Det er den unge talentfulde køkkenchef Frey Lyngbye, som står bag kokkerierne i køkkenet.

Efter aftensmaden kan man gå i seng eller slappe af på hotellet.

2 dag
For de morgenfriske kører hotellets bus til Vesterhavet, hvor det er muligt at få en dukkert inden morgenmaden. Efter vi har spist morgenmad kører vi på tur til Skagen.

Vi starter med at køre gennem Gammel Skagen videre ud til den tilsandede kirke, hvor vi gør holdt og du har mulighed for at gå ud og se kirken. Efter dette kører vi mod Grenen, hvor vi stiger på Sandormen, som tager os den sidste vej ud til spidsen af Jylland, hvor havene mødes. Dem der har lyst, kan gå tilbage til bussen, imens de andre tager Sandormen retur. Herefter kører vi til Skagen Havn, hvor der vil være mulighed for at spise frokost samt have noget tid på egen hånd, inden vi kører retur om eftermiddagen til opsamlingsstederne.

Bemærk
De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Gangbesværede kan ikke komme med på denne tur.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#218

Fortrydelsesret

Ved bestilling af rejsen gælder nedenstående betingelser

Priser

Alle priser er pr. person og inkl. det der er nævnt i pris inkluderer for denne rejse. Priserne kan ændres, hvis der sker væsentlige ændringer af afgifter eller af valutakurserne. Evt. prisændringer skal meddeles rejsedeltagerne senest 21 dage før afrejsen og give rejsedeltagerne ret til, uden omkostninger at annullere rejsen.

Alle tillæg eller særlige aftaler skal fremgå af rejsebeviset for at være gyldige.

Bestilling

Rejsen skal bestilles enten ved den ansvarlige for gruppen eller direkte til de graa busser & Tigerrejser. Ved bestilling sendes rejsebevis ud til kunden som skal nærlæses. Betalingsfristerne er som beskrevet i rejsebeviset. Ved enkelte ture vil der være et depositum som skal betales 14 dages efter rejsebeviset er blevet udstedt. Restbetalingen følger som udganspunkt 50 dage før afrejse. Betalingen indbetales via det girokort som er sendt sammen med rejsebevis. Vigtige informationer vil være påskrevet rejsebeviset og med mindre andet er aftalt med gruppen vil der ikke komme yderligere information.

Afbestilling og afbestillingsbeskyttelse

Kunden kan indtil 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser før afrejsen afbestille rejsen uden omkostninger. Ved afbestilling mindre end 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser, men mere end 14 dage før er evt depositum tabt, samt der opkræves et afbestillingsgebyr på 150 dkr, det kræves yderligere at der fremsendes lægeerkklæring. Ved afbestilling mindre end 14 dage, men mere end 2 døgn før afrejsen er 50 % af rejsens pris tabt. Ved senere afbestilling ydes ingen kompensation.

Ved bestilling af rejsen tilrådes det at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring ved Gauda, der koster 6% afrejsens pris, dog minimum DKK 75,00 per police. Den dækker ved pludselig opstået sygdom hos den rejsende, dennes rejsefælle, ægtefælle/samlever, forældre eller børn.

Sygdomsafbestillingsforsikringen SKAL tegnes samtidig med bestilling af rejsen og betales sammen med depositum, hvis den rejsende er over 70 år skal der indsendes helbredserklæring til forsikringsselskab.

Aflysning

Bureauet forbeholder sig ret til aflysning af en rejse, hvis forholdene ifølge bureauet gør dette nødvendigt, eller hvis der ikke senest 30 dage før afrejsen er mindst 35 deltagere på rejsen.

Aflysning sker med mindst 14 dages varsel. Udover tilbagebetaling af de indbetalte beløb tilkommer der ikke rejsedeltagerne nogen form for kompensation.

Ansvar

Bureauet påtager sig intet ansvar for forsinkelser p.gr.a. trafikale forhold, færgeforsinkelser o.lign. som bureauet ingen indflydelser har på. Evt. udgifter i den forbindelse afholder rejsedeltagerne selv.

Teknisk arrangør er de graa busser, som er medlem af rejsegarantifonden og som har tegnet de nødvendige forsikringer.

Øvrige ansvarsforhold i henhold til lov om pakkerejser.

Valuta

Det andbefales altid at medbringe landets valuta, som man passere eller opholder sig i på vej til rejsemålet, da der kan være frokost og kaffepauser undervejs.

Bagage

Det er altid den rejsendes eget ansvar at medbringe bagage, ligesom det er den rejsendes ansvar at huske bagage i bus eller fly. Det er kun tilladt at have 1 stk håndbagage og 1 stk alm bagage af max 15 kg med på rejsen. I forbindelse med flyrejser kan der være særlige aftale imellem gruppen og rejsearrangør. Regler vil være beskrevet på rejsebeviset. På enkelte flyrejser er bagage ikke inkluderet og det vil der være mulighed for tilkøb. Det er den rejsenes ansvar at holde sig ajourført med de regler der omfatter den konkrete rejse.

Kundens pligter

Det påhviler altid kunden selv at tjekke billetten/bekræftelsen, så den stemmer overens med den bestilte rejse. Desuden er det den rejsendes eget ansvar at have gyldigt pas, de rette vaccinationer og gyldigt visum samt kende reglerne i de lande der rejses i. Den rejsende er forpligtet til at overholde diverse mødetider for og under rejsen. Det er den rejsendes ansvar at overholde de regler der er i forbindelse med hotel, transport, logi etc. Er overstående ikke overholdt kan rejsearrangør, i grove overtrædelser, uden videre konsekvens bortvise en rejsende fra den pågældene rejse.

Kontakt

Kontoret er åbent på alle hverdage fra 9:00-15:00 på telefon 86394366, i perioder omkring helligdage og højtider kan der være yderligere lukket. Det er altid muligt at få fat på kontorets vagttelefon hvis nummer nævnes på telefonsvarer. Vagttelefonen kan dog benyttes i nødstilfælde.

de graa busser er medlem af rejsegarrantifonden nr 2343.

Vi tager forbehold for trykfejl.

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S