Ring til os: +45 65 45 58 59

Aspargesfrokost 2019

De lækre asparges kan ikke hyldes nok, og derfor vender vi selvfølgelig igen i år blikket mod en af de ældst dyrkede køkkenurter, når vi afholder Aspargesfrokosten d. 25. maj 2019 i de fine omgivelser i Farvergården ved Brandts i Odense C.

Din pris: DKK 140,00

+ 15 kr. Gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Det bliver en skøn dag, hvor vi fejrer det skønne forår og de velsmagende asparges, her hvor de er allerbedst – på Fyn.

Forskellige restauranter vil hver især servere deres bedste bud på små, lette anretninger med aspargesen som det centrale element. Anretningerne nydes stående ved langborde i solen.

Du har mulighed for at komme og spise med os kl. 11.30 og 13.30.

Bemærk venligst: Når du køber en billet til Aspargesfrokosten, er den ikke øremærket til én bestemt restaurant. Du ved derfor ikke på forhånd, hvem du får serveret mad fra. Der er desuden også tale om anretninger og ikke en fuld frokostbuffet, men vi garanterer, at alle tallerkener er fyldt med gode kvalitetsråvarer og velsmag.

Vi glæder os til at se dig til en god dag i solen, hvor vi skal nyde de lækre asparges og skåle i en kølig øl fra et af de fynske bryggerier.

Dato: 25.05.2019

Sted: Farvergården, Brandts - 5000 Odense C.

Specifikationer

SKU:
#1008

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S