Ring til os: +45 65 45 58 59

ARoS Highlights

Entré + rundvisning

Glæd dig til en spændende oplevelse på ARoS Kunstmuseum. Vi skal nemlig lære museet meget bedre at kende, når vi sammen skal på en interessant rundvisning. Sammen med vores guide skal vi se nogle af de mest kendte og anerkendte værker. Det bliver en fantastisk rejse, hvor vi kommer under huden på museet og kunsten.

Dato 26.03.19, ARoS, 8000 Aarhus C. Du har entré til museet hele dagen, men omvisningen starter kl. kl. 11.00-11.45.

Pris Fordelspris: 90 kr. inkl. gebyr. Normalpris 169 kr. inkl. gebyr.
Prisen er pr. person og inkluderer entré og rundvisning.

Din pris fra: DKK 90,00

inkl. gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Lær ARoS bedre at kende
Kom med på en spændende rundvisning, hvor ARoS har udvalgt nogle af deres mest kendte og anerkendte værker på museet – du kommer tættere på og hører om værket ’Boy’, ’Your rainbow panorama’, udvalgte værker i den klassiske samling samt i deres installationskunst.
Glæd dig til en fantastisk rejse igennem de smukke unikke værker.

ARoS
ARoS er med sine 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Hvert år tager museet imod en masse besøgende, hvilket gør det til det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien.

ARoS har fire store særgallerier, et ARoS Focus-galleri og en etage med installationskunst. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon. 

Program
Du har med din billet adgang til Aros i hele åbningstiden på dagen. Museet har åbent fra kl. 10.00-17.00. Du skal blot henvende dig i Informationen og vise din billet.

Kl. 11.00 – 11.45 Omvisning med guide

Vores omviser står ved garderoben og venter. Husk at komme min. 30 minutter forinden, da du kan risikere der er kø ved Informationen og du måske skal af med jakke og taske i garderoben.

Bemærk
ARoS er teknisk arrangør.
Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form på dagen.
Du har entré til museet hele dagen, men omvisningen starter kl. kl. 11.00-11.45.
Mødested: Garderoben ved informationen.

Specifikationer

SKU:
#1005

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S