Ring til os: +45 65 45 58 59

Akustisk koncert i kirker

Med Hanne Boel

Glæd dig til skøn akustisk koncert, når den folkekære sangerinde Hanne Boel tager på akustisk tour i november. Sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch vil hun give publikum en ørehængende oplevelse. Det bliver en koncert, hvor vi både skal høre de populære hits samt personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står Hanne Boels hjerte nær. Vi får også en smagsprøve fra Hanne Boels nye album, som udgives i efteråret.

Dato Se datoer og lokationer under ”Beskrivelse”. Dørene åbner 1 time før.

Pris 1 billet (der er tale om en unummererede siddeplads billet).

Foto: Stephen Freiheit.

Din pris: DKK 275,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Nyt album på vej
Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album, og det er hendes første studie album i 8 år. Det bliver et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet sammen med gode venner. Til koncerten kan vi se frem til at få smagsprøver af hendes nye album, som udgives i efteråret.

Hanne Boel
Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

Dato og lokation
10.11.19 kl.16.00, Odense, Ansgars Kirke
23.11.19. kl. 20:00, Aarhus, Sct. Pauls Kirke.

Bemærk
The Artist er teknisk arrangør
Der er tale om unummererede siddepladser
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Dørene åbner en time før koncertstart.

Specifikationer

SKU:
#1037

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S