Ring til os: +45 65 45 58 59

Airbus Space i Bremen

Bustur

3 dages busrejse med besøg i Airbus Space, hvor vi besøger det imponerende Airbus Defence and Space i Bremen. Det er en af de vigtigste fabrikker indenfor ’Rumfart’ i Europa og her får vi mulighed for at få et indblik i livet som astronaut.

Dato 15.03-17.03.2018, se opsamlingssteder under beskrivelse.

Pris Fordelspris kr. 2595,- + kr. 15,- i gebyr // Normalpris kr. 2695,- + kr. 15,- i gebyr
Tillæg på 495 for enkeltværelse

Prisen er inklusiv
Kørsel i 4-stjernet bus, 2 x overnatning med morgenmad, 1 x middag, 1 x ølbesøg inkl. Håndmadder, 1 x besøg på Airbus Space, 1 x stop i Glückstadt, 1 x rundtur i Bremen, Dansk rejseleder

Din pris fra: DKK 2.595,00

+ 15 kr. gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

På vores rundtur får vi også mulighed får at se nærmere på produktionen af Arianne raketterne, som bringer satellitterne ud i kredsløb. Turen byder også på en rundtur i Bremen, samt i den hyggelige by Glückstadt, hvor en rundtur i byen er som at være i en anden tidsalder.

Dag 1
Efter afgang fra Fyn, kører vi ned gennem Jylland og over grænsen. Vi fortsætter til Glückstadt, som blev grundlagt i 1616 af Christian 4., og hensigten var at etablere en konkurrent til byen Hamborg. Vi tager færgen over Elben til Stade, hvor vi gør et kort ophold i ’Altes Land inden vi ankommer til vores hotel sidst på dagen Vi indkvarteres på TRYP Hotel, og der bliver tid til lidt afslapning inden fælles middag.


Dag 2
Efter morgenmaden tager vi på en guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400-1500-tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier.

Efter lidt tid på egen hånd tager vi til Airbus Defence & Space. Vi kører i vores egen bus og på under vores besøg får vi et indblik i, hvordan astronauter arbejder og bor i rummet. Vi hører, hvordan selv de mest normale dagligting hurtigt bliver en udfordring, når man som astronaut befinder sig i rummet. Efter vores besøg kører vi tilbage til hotellet og der bliver mulighed for middag på egen hånd inde i den hyggelige bymidte Bremen.


Dag 3
Vi forlader Bremen kort efter morgenmaden og kører nordpå. Undervejs stopper vi ved et af Tysklands mange ølbryggerier, hvor vi hører historien, smager på herlighederne og spise nogle håndmadder. Herefter er der afgang til Danmark med ankomst sidst på dagen.

Opsamling:
Svendborg Banegård - Kl. 08.00
Odense, Rosengårdscenter v/Shell - Kl. 08.30
Afk. 58B v/Middelfart - Kl. 09.20
Fredericia Banegård - Kl. 10.00

Alle tidspunkter er vejledende.

Arrangøren oplyser:
Teknisk arrangør er GIBA Travels
Gennemføres ved min. 35 personer
Afbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris

Specifikationer

SKU:
#827

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S