Ring til os: +45 65 45 58 59

7 SMUKKE STEDER DU SKAL SE I 2018 

Verden er fyldt med smukke og opsigtsvækkende destinationer – og det er meget forskelligt, hvad der gør en destination til en smuk oplevelse. Da mulighederne er mange kan det ind i mellem være vanskeligt at afgøre, hvor næste rejse går hen. Derfor har vi samlet vores anbefalinger til 7 smukke steder, der er værd at besøge i 2018.

1. NORDLYSETS MIRAKULØRE MAGI 
Med sin unikke placering lige akkurat mellem Norge og Nordpolen er ø-gruppen Svalbard et utrolig smukt sted, der bør ses i 2018. Svalbard er indbegrebet af den arktiske natur med både bjerge, sne og is. Særligt det smukke fænomenale nordlys, der i de mørke vintermåneder dominerer himlen både om dagen og om natten, gør Svalbard til noget helt unikt. Nordlyset er et uforglemmeligt syn, der kan være vanskeligt at beskrive – og derfor må opleves på egen hånd. Der er ingen tvivl om, hvorfor rejsen skal gå mod det smukke og magiske Svalbard, hvis du endnu ikke har oplevet nordlysets mirakuløse magi. 

Se mere her

2. ITALIENSK CHARME NÅR DET ER BEDST
Italien er blandt favoritterne, når det kommer til smukke destinationer, der bare skal ses. Særligt 2 steder inden for italiensk grund er værd at nævne – nemlig hovedstaden Rom samt den gudesmukke Amalfikysten. Den fantastiske italienske stemning og charme kommer til udtryk, når man vandrer gennem gaderne i det opsigtsvækkende Rom eller går langs kysten på de kridhvide strande med fuldt udsyn til det klare azurblå hav. Koblingen af kulturelle oplevelser i Rom og total afslapning i ferieparadiset på Amalfikysten gør det vanskeligt at vælge mellem de to destinationer, da de tilsammen tilgør drømmedestinationen for rejsen i 2018. 

Se mere her

3. SOLSKINSØEN OVER DEM ALLE
Det er ikke kun den store verden, der byder på opsigtsvækkende destinationer – også Danmark har mange smukke steder, der er værd at tage et nærmere kig på. Særligt solskinsøen over dem alle er blandt de 7 smukke steder, der skal opleves i år. Vi refererer naturligvis til den skønne danske ferieø Bornholm. Øen er perfekt til en forlænget weekendtur med en, du holder af. Øens strande, skove, enge og marker gør Bornholm til et af de skønneste steder inden for Danmarks grænser, og de stemningsfulde byer og kendte turistattraktioner er bare nogle af de ting, der placerer Bornholm på lige netop denne liste.

Se mere her 

4. DET FARVERIGE STEMNINGSFULDE MELLEMAMERIKA
Der er mange skønne destinationer, der skal ses og opleves – og der er ingen tvivl om, at det farverige land i Mellemamerika er ét af disse. Vi hentyder naturligvis til det skønne land ved navn Mexico. Et alsidigt og smukt land med en fantastisk historie og kultur. Besøger du Mexico er Yucatán-halvøen ikke til at komme udenom. Halvøens smukke koralrev og kridhvide strande inviterer til smukke oplevelser og skøn afslapning. Landet er desuden hjemsted for ét af verdens syv nye vidundere – Chichén Itzá, der gemmer på mange interessante historier fra fortidens Mexico – én ud af mange årsager til, hvorfor Mexico er blandt de smukke 7 steder, du skal opleve i 2018. 

Se mere her

5. DET NORDEUROPÆISKE MONACO 
Eksklusive byområder og ubeskrivelig flot natur er bare nogle af de faktorer, der gør, at Vadehavsøen Sild også betragtes som Nordeuropas Monaco. Øen, der ikke ligger langt fra den brusende danske vestkyst, er bestemt en anbefaling værd, hvis du er på udkig efter en skøn og stemningsfuld destination. De flotte sandstrande og den interessante fortidshistorie giver øen karakter, hvorfor Sild naturligvis får en plads på listen over de 7 smukke steder, du skal se i 2018.

Se mere her

6. HELE DANMARKS SPISEKAMMER
Når man taler om smukke steder uden og inden for Danmarks grænser er det vanskeligt at komme uden om den danske perle Samsø. Øen er indbegrebet af smuk og idyllisk natur, da den både indeholder naturlige bakkede områder og flotte sandstrande. Særligt bugner øen af friske lækre grønsager heriblandt Samsøs varemærke - de kendte Samsø kartofler - der er en favorit blandt mange danskere og hurtigt kan blive vanedannende. Vil du opleve et smukt sted i det danske land er Samsø et sikkert og godt valg. 

Se mere her

7. HISTORIE OG GUDESKØN NATUR
Der er mange forskellige årsager til, hvorfor en destination er smuk og opsigtvækkende. Og lige netop dét er Normandiet et fantastisk eksempel på. Det er nemlig ikke alene Normandiets skønne natur, der gør, at stedet bør ses i 2018. Også destinationens historie er med til at gøre et besøg i Normandiet til en både flot og rørende oplevelse, idet området har været vidne til en lang række eksplosive hændelser under 2. verdenskrig. Disse har sagt sit præg på landskabet, hvilket har medført, at destinationen i dag er et fantastisk smukt og tankevækkende sted at besøge. 

Se mere her
 

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S