Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

5 dage: Athen

Spændende oplevelsesprogram

Grækenlands hovedstad venter på os! Athen er en af verdens ældste byer, og rundt i hele byen kan du se levn fra flere historiske perioder. Og på denne rejse kommer du selvfølgelig til at opleve blandt andet Delphi, Akropolis, det antikke Olympiske stadion plus meget mere. Du får også tid på egen hånd til at opleve, hvad storbyen har at byde på.

Vi flyver fra Hamborg Lufthavn – og vi har sørget for transporten til og fra lufthavnen. Se opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Dato Den 07.11.17 – 11.11.17. Bemærk: Du er hjemme natten mellem den 11. og 12.11.17.

Pris inklusiv bustransport t/r til Hamborg, fly t/r til Athen, hotelophold med morgenmad i delt dobbeltværelse, udflugterne som beskrevet i nedenstående program, håndbagage, 1 stk. ,max str. 56 x 45 x 25 cm.

Bemærk Pris enkeltværelse 6.595 kr. Ønsker du, at bo i enkeltværelse, så venligst noter det i kommentarfeltet, som du finder, når du har trykket på køb. Så vil tillægget fremgå, når du bliver kontaktet af rejsepartneren.

Din pris fra: DKK 5.495,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Opsamlingssteder

Afrejse
Arena Randers kl. 5.15
Musikhuset Aarhus kl. 6.00
Skanderborg Banegård kl. 6.30
Horsens Banegård kl. 7.00
Vejle Borgvold ved Banegården kl. 7.30
Kolding Rutebilstation kl. 8.00

Hjemkomst
Kolding Rutebilstation kl. 02.00
Vejle Borgvold ved Banegården kl. 02.30
Horsens Banegård kl. 03.00
Skanderborg Banegård kl. 03.30
Musikhuset Aarhus kl. 04.00
Arena Randers: 04.45

Athen
Athen er én af de byer, som kan prale af at have et stort udvalg af storslåede seværdigheder. Den græske by er en af de ældste i verden, og det er her, at den vestlige civilisation blev grundlagt. Derfor er et besøg i Athen en meget stor oplevelse. Byen er domineret af Akropolis med templet Parthenon, men den græske hovedstad er meget andet end Akropolis. Her oplever man for alvor historiens vingesus. Med et væld af hyggelige og charmerende områder, kulturelle perler, shopping m.v. er Athen en oplevelse for livet

Selvom Grækenland har været i krise, og der for få år siden var uroligheder, mærker man absolut intet til dette, når man opholder sig i byen. Athen er hovedstaden og er landets største by med ca. 3 millioner indbyggere
På denne rejse kommer vi til at bo yderst centralt i byen, og vores hotel er få skridt fra parlamentsbygningen i et dejligt område med indkøbscentre, gågader, markeder m.v.

Program

1.dag
Efter opsamling kører vi til Hamborg, hvorfra vi har direkte fly til Athen. Vi regner med at ankommer i Athen ca. kl. 17.50, hvor vores bus venter på os. Det tager ca. en time med bus for at nå frem til vores hotel.

2. dag Byrundtur & Akropolis
I dag til vi på en spændende rundtur i byen med bus. Vi kommer blandt andet til at opleve de mange af flotte bygninger herunder parlamentsbygningen og præsidentboligen, der tidligere var residens for kong Konstantin og Dronning Anna Marie. Vi kommer også forbi Det antikke Olympiske Stadion, Omonia pladsen, universitetsområdet m.m. Vi ser også nogle af de flotte bygninger som danskeren Theophilus Hansen har stået bag.

Efter rundturen i bus besøger vi Akropolis, der er beliggende på en klippe, der rejser sig 150 meter over havet. Akropolis betød i oldtidens Hellas (Grækenland) en højtbeliggende by eller en bys borg. Fra det sjette århundrede f.kr. blev Akropolis i Athen anvendt til gudernes helligdomme. På vores besøg får vi en god rundvisning og får fortalt af en guide om dette spændende sted, hvor vi blandt andet ser det verdensberømte Parthenontempel,, Propylæerne, Athene Nike templet og meget mere.

3. dag Delphi
I dag kører vi ud af Athen og mod nord. Målet er Delphi. Undervejs kommer vi til at se meget af det græske landskab med store marker, frugtplantager, vinmarker med videre.

Delphi er et af de fire store kultcentre i det gamle Grækenland, og ordet Delphi kommer af græsk delphys, som betyder livmoder. Der er mange historier koblet med stedet for eksempel var Delfi hjemstedet for Oraklet i Delfi samt for afholdelse af de pythiske lege, der blev afholdt hvert fjerde år.

4.dag Korinth
I dag skal vi ud af byen igen og på tur. Vi kører langs Middelhavet for at besøge halvøen Pelopones, som ligger sydvest for Athen. Vi skal blandt andet se den fantastiske Korinth Kanal, hvis opførelse blev påbegyndt af den romerske kejser Nero ca. 60 e.Kr. Turen går videre til det gamle Korinth, hvor Apostlen Paulus udbredte kristendommen til Grækerne. Vi fortsætter til byen Loutraki, som er en smukt beliggende badeby ved Middelhavet. Efterfølgende vender vi snuden tilbage til Athen.

5. dag
Vi bruger formiddagen på at besøge blandt andet Domkirken, hvor Dronning Annemarie og Kong Konstantin blev gift. Vi aflægger også området omkring Monastaraki med det store loppemarked et besøg. Sidste på eftermiddagen kører vi til Athens Lufthavn for at vende hjem igen. Vi lander i Hamborg ca. kl. 22.30.

Hotel
Athens Cypria 4 stjerner. Hotellet ligger lige midt i centrum i et dejligt område med indkøbscentre, gågader, markeder m.v. Hotellet fremstår i særdeles flot stand. Alle værelser med bad/toilet, køleskab, aircondition, fri Wi-fi m.v. Der serveres stor og righoldig morgenmad. Lækre opholdsrum. Inden- og udendørs cafe – bar - restaurant

Bemærk
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 25
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Du vil efter bestilling blive kontaktet af Tiger Rejser. Har du spørgsmål til rejsen så kontakte Tiger Rejser på: 8639 4366

Specifikationer

SKU:
#319

Fortrydelsesret

Ved bestilling af rejsen gælder nedenstående betingelser

Priser

Alle priser er pr. person og inkl. det der er nævnt i pris inkluderer for denne rejse. Priserne kan ændres, hvis der sker væsentlige ændringer af afgifter eller af valutakurserne. Evt. prisændringer skal meddeles rejsedeltagerne senest 21 dage før afrejsen og give rejsedeltagerne ret til, uden omkostninger at annullere rejsen.

Alle tillæg eller særlige aftaler skal fremgå af rejsebeviset for at være gyldige.

Bestilling

Rejsen skal bestilles enten ved den ansvarlige for gruppen eller direkte til de graa busser & Tigerrejser. Ved bestilling sendes rejsebevis ud til kunden som skal nærlæses. Betalingsfristerne er som beskrevet i rejsebeviset. Ved enkelte ture vil der være et depositum som skal betales 14 dages efter rejsebeviset er blevet udstedt. Restbetalingen følger som udganspunkt 50 dage før afrejse. Betalingen indbetales via det girokort som er sendt sammen med rejsebevis. Vigtige informationer vil være påskrevet rejsebeviset og med mindre andet er aftalt med gruppen vil der ikke komme yderligere information.

Afbestilling og afbestillingsbeskyttelse

Kunden kan indtil 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser før afrejsen afbestille rejsen uden omkostninger. Ved afbestilling mindre end 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser, men mere end 14 dage før er evt depositum tabt, samt der opkræves et afbestillingsgebyr på 150 dkr, det kræves yderligere at der fremsendes lægeerkklæring. Ved afbestilling mindre end 14 dage, men mere end 2 døgn før afrejsen er 50 % af rejsens pris tabt. Ved senere afbestilling ydes ingen kompensation.

Ved bestilling af rejsen tilrådes det at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring ved Gauda, der koster 6% afrejsens pris, dog minimum DKK 75,00 per police. Den dækker ved pludselig opstået sygdom hos den rejsende, dennes rejsefælle, ægtefælle/samlever, forældre eller børn.

Sygdomsafbestillingsforsikringen SKAL tegnes samtidig med bestilling af rejsen og betales sammen med depositum, hvis den rejsende er over 70 år skal der indsendes helbredserklæring til forsikringsselskab.

Aflysning

Bureauet forbeholder sig ret til aflysning af en rejse, hvis forholdene ifølge bureauet gør dette nødvendigt, eller hvis der ikke senest 30 dage før afrejsen er mindst 35 deltagere på rejsen.

Aflysning sker med mindst 14 dages varsel. Udover tilbagebetaling af de indbetalte beløb tilkommer der ikke rejsedeltagerne nogen form for kompensation.

Ansvar

Bureauet påtager sig intet ansvar for forsinkelser p.gr.a. trafikale forhold, færgeforsinkelser o.lign. som bureauet ingen indflydelser har på. Evt. udgifter i den forbindelse afholder rejsedeltagerne selv.

Teknisk arrangør er de graa busser, som er medlem af rejsegarantifonden og som har tegnet de nødvendige forsikringer.

Øvrige ansvarsforhold i henhold til lov om pakkerejser.

Valuta

Det andbefales altid at medbringe landets valuta, som man passere eller opholder sig i på vej til rejsemålet, da der kan være frokost og kaffepauser undervejs.

Bagage

Det er altid den rejsendes eget ansvar at medbringe bagage, ligesom det er den rejsendes ansvar at huske bagage i bus eller fly. Det er kun tilladt at have 1 stk håndbagage og 1 stk alm bagage af max 15 kg med på rejsen. I forbindelse med flyrejser kan der være særlige aftale imellem gruppen og rejsearrangør. Regler vil være beskrevet på rejsebeviset. På enkelte flyrejser er bagage ikke inkluderet og det vil der være mulighed for tilkøb. Det er den rejsenes ansvar at holde sig ajourført med de regler der omfatter den konkrete rejse.

Kundens pligter

Det påhviler altid kunden selv at tjekke billetten/bekræftelsen, så den stemmer overens med den bestilte rejse. Desuden er det den rejsendes eget ansvar at have gyldigt pas, de rette vaccinationer og gyldigt visum samt kende reglerne i de lande der rejses i. Den rejsende er forpligtet til at overholde diverse mødetider for og under rejsen. Det er den rejsendes ansvar at overholde de regler der er i forbindelse med hotel, transport, logi etc. Er overstående ikke overholdt kan rejsearrangør, i grove overtrædelser, uden videre konsekvens bortvise en rejsende fra den pågældene rejse.

Kontakt

Kontoret er åbent på alle hverdage fra 9:00-15:00 på telefon 86394366, i perioder omkring helligdage og højtider kan der være yderligere lukket. Det er altid muligt at få fat på kontorets vagttelefon hvis nummer nævnes på telefonsvarer. Vagttelefonen kan dog benyttes i nødstilfælde.

de graa busser er medlem af rejsegarrantifonden nr 2343.

Vi tager forbehold for trykfejl.

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S

Dette site anvender cookies for at gemme oplysninger om dine præferencer for sidebesøg, funktioner, trafikmåling og statistik. Ved at anvende siden accepterer du brugen af cookies. Se mere i vores cookiepolitik.

OK