Ring til os: +45 65 45 58 59

4 skønne familieudflugter for store og små

Sommeren banker på døren, mens vejret udenfor bliver lunere og lunere. Hvad er mere oplagt end at bruge nogle af de dejlige sommertimer sammen med dem, du holder af. Invitér hele familien med på en hyggelig udflugt og nyd samværet, mens I skaber nye fælles minder. Vi har sammensat 4 skønne udflugter fyldt med gode oplevelser og fokus på familietid. Læs med og find den perfekte udflugt for dig og din familie.

Oplev den danske perle ud fra Horsens 
Læg tabletten og mobilen til side for en stund – og tag på tur. Endelave er den perfekte destination, når det gælder hyggeligt samvær med familien. For at komme til øen skal man på en mindre sejltur, der varer en times tid – én god oplevelse for familiemedlemmer i alle aldre. Udforsk hvordan hverdagen er i den lille, men hyggelige landsby og bliv forblændet af øens smukke og afvekslende natur. Vi har skræddersyet en dejlig dagsudflugt, hvor vi sammen kører rundt på øen i en lille traktor – så der er god tid til at suge alle indtrykkene til sig og nyde hinandens selskab.

Du kan læse mere om udflugten lige her. 

En hyggelig dag i naturens tegn
Brug tid med familien på en spændende og anderledes måde, som I sent vil glemme. Jagten efter de danske rovfugle er sat ind – og det bliver bestemt ikke kedeligt, når naturvejlederen guider og fortæller om fuglenes levevis undervejs på turen. Vi skal helt tæt på både ørne, falke, høge og våger – og måske er vi heldige at opleve den spændende kamp, når rovfuglene får øje på deres bytte. Glæd dig til at dele den særlige oplevelse med dem, du holder af.

Du kan læse mere om udflugten lige her. 

Minicruise er for alle aldre
Invitér din familie med på et vaskeægte minicruise – en både sjov og hyggelig aktivitet i sommermånederne. Ombord på skibet Adler Princess går sejlturen afsted på Ejderen gennem spændende landskaber og dyrerige naturområder. Der vil være god tid til at nyde hinandens selskab og dele de mange oplevelser og indtryk undervejs. Desuden vil der være adgang til en velsmagende og yderst overdådig brunchbuffet – og en efterfølgende kagebuffet, som med sikkerhed falder i god jord. 

Du kan læse mere om udflugten her. 

Mærk det tyske Vadehav 
Ikke langt væk fra de danske grænser findes eventyr for alle pengene. Vi har sammensat en dejlig sommertur til det forføriske Föhr – én frodig grøn ø beliggende i det tyske Vadehav. Skab nye gode minder med familien, når øens dramatiske historie og smukke natur skal udforskes i selskab med en kyndig naturvejleder. Du kan se frem til den dag med hyggeligt samvær og masser af indtryk. På turen vil der blandt andet være mulighed for at opleve interessante kunstmalerier af de kendte danske skagensmalere Anna og Michael Ancher og P. S. Krøyer.

Du kan læse mere om udflugten lige her. 

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S