Ring til os: +45 65 45 58 59

4 dages ferie: Kiel

Inkl. middag, morgenmad m.m.

Tag på en miniferie til Kiel og slap af i skønne omgivelser ved Kiel Fjord. Med 3 overnatninger i værelse med balkon på det 4-stjernet Maritim Hotel Bellevue Kiel får du rig mulighed for at slappe af og nyde udsigten ud over Kiel fjord. Hotellet er familievenligt og har både indendørs swimmingpool og stor solterasse. I området er der flere oplevelser, som både kan underholde store og små.

Ankomstdato 17.01.19, 14.02.19, 07.03.19, 22.03.19, 11.04.19 og 17.05.19.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer 3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, 2 x 3-retters middag/buffet, velkomstdrink og værelse med balkon og udsigt over Kiel Fjord. Børnerabat v. 2 voksne: 1 barn 0-5 år gratis, 1 barn 6-14 år ½ pris.

Bemærk Ekspeditionsgebyr 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes hos Happy Days.

Din pris: DKK 1.849,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Miniferie i Schleswig-Holsteins hovedstad
Med blot en times kørsel fra den danske grænse er Kiel en yndet feriedestination. Byen som er Schleswig-Holsteins hovedstad er også helt perfekt til en afkoblende og oplevelsesrig miniferie for store og små. Der er nemlig mange oplevelser, som kan underholde folk i alle aldre. Følg duften af marcipan til den gamle hansestad Lübeck med den verdensarvslistede historiske bykerne (85 km), eller saml minder med hele familien i Timmendorfer Strand (69 km), hvor det store akvarium Sea Life åbner jeres øjne for sø- og havdyrenes forunderlige verden. I baghaven folder eventyrlandskabet Holsteinische Schweiz sig ud med sine hundredvis af søer - heriblandt den smukke Grosser Plöner See i det maleriske områdes hovedby, Plön (36 km).

4-stjernet Maritim Hotel Bellevue Kiel
Hotellet er stort og familievenligt strandhotel med blandt andet indendørs swimmingpool og stor solterrasse. Det er idyllisk beliggende ved bredden af Kiel Fjord med udsigt til vandet og de forbipasserende skibe. Glæd dig til at gå på opdagelse i den store morgenbuffet – og 2 af aftener sørger køkkenet for en spændende 3 retters menu.

Bemærk
Teknisk arrangør: Happydays.  Telefon 70203448 eller www.happydays.nu 
Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Specifikationer

SKU:
#846

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S