Ring til os: +45 65 45 58 59

Salget er lukket
<
>

4 dage: Nordtyskland

inkl. overnatninger, mad m.m.

Glæd dig til 4 dejlige dage i Nordtyskland på det 3-stjernet hotel i Grevesmühlen. Hotel am See ligger lige ved søen Vielbecker og med gåafstand til centrum. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for udflugter i nogle af Nordtysklands mest spændende byer. Og køkkenet på hotellet sørger for at bliver forkælet med morgenbuffet – og om aftenen venter der spændende retter.

Ankomstdato 24.01, 28.02, 14.03, 18.04 og 25.04.19

Pris Pris er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer: 3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, 3 x 3-retters middag/buffet og velkomstdrink. Børnerabat v. 2 voksne: 1 barn 0-5 år gratis, 1 barn 6-14 år ½ pris.

Tillæg: Enkeltværelse 600 kr. Ekspeditionsgebyr 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes hos Happydays. 

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Hotel am See
Lige ved søen Vielbecker og i gåafstand fra centrum af den hyggelige, lille by Grevesmühlen ligger Hotel am See. Her er lagt op til en dejlig miniferie med mulighed for at opleve pragtbyerne: Lübeck, Wismar og Schwerin. Byens eget vartegn er en flot, gammel mølle fra 1878 i hollandsk stil, og den var i funktion frem til 1970. Men også bykernens ældre huse og kirker er værd at kigge nærmere på.

Oplevelser i Mecklenburg-Vorpommern
Hotellet er et perfekt udgangspunkt for udflugter i nogle af Nordtysklands mest spændende byer. Oplev det prægtige torneroseslot med de mange tårne og spir i Schwerin (33 km) eller besøg de gamle hansestader Lübeck (45 km) og Wismar (22 km), som begge er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Her kan du opleve en helt særlig historisk stemning og atmosfære.

I Lübeck kan I blandt meget andet nyde synet af de mange bygninger fra middelalderen, se kirkerne og smage på den berømte marcipan i Café Niederegger. I Wismar er der en hyggelige havn, og opleve stemningen på den store markedsplads og beundre de karakteristiske, gamle købmandshuse med savtakkede gavle

Bemærk
Teknisk arrangør er Happydays. Telefon 70203448 eller www.happydays.nu.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Specifikationer

SKU:
#888

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S