Ring til os: +45 65 45 58 59

3 dages ferie: Svendborg

Inkl. 2 overnatninger m.m.

Få et dejligt afbræk fra hverdagen og besøg hyggelige Hotel Ærø i Svendborg. Hotellet, som ligger lige midt på havnen, har siden 1860 været et symbol på gæstfrihed og god dansk mad. I nærområdet er der masser af leben, og det er den perfekte destination til afslapning og hygge! Alle værelserne har sit eget særpræg og unikke til samt alle er gennemrenoverede og har eget bad og toilet.

Ankomstdato 17.04.19, 20.04.19, 30.05.19, 05.06.19 og 07.06.19.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer 2 overnatninger, 2 x morgenbuffet, 1 x 3-retters middag på ankomstdagen, fri Wi-Fi og fri parkering

Bemærk Ekspeditionsgebyr 99 kr. //Afbestillingsforsikring kan tilkøbes

Din pris: DKK 1.149,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Forårsfornemmelser i Svendborg
Svendborg på Sydfyn er en lille perle af en by, som byder på masser af idyl og charme. Byen har masser af cafeer og butikker. Og med en lokation ud til det sydfynske øhav er der masser af naturskønne områder at udforske. Især når foråret rammer, byder nærområdet på masser af naturoplevelser.

Hotel Ærø
Hotel Ærø ligger som en lille tidslomme på den hyggelige havn i Svendborg. Historien om hotellet går tilbage til 1860. Dengang var det byens havnehotel og stamværtshus for de lokale skibsredere og håndværksmestre. I dag er hotellet gennemrenoveret, men har formået at bevare masser af autentisk charme. Det er den engelske kolonistil, som præger indretningen, og alle værelser har deres helt eget særpræg.

Hotellet er kendt for sin jordnære stil og imødekommenhed. De holder de danske traditioner i hævd ved at lave gode, danske retter, som er lavet med masser af kærlighed.

I kvarteret lige bag hotellet ligger butikker, cafeer og listige værtshuse tæt i de brostensbelagte gyder og stræder, der flankeres af bindingsværkshuse og uspoleret købstadsidyl.

Bemærk
Teknisk arrangør: Happydays.  Telefon 70203448 eller www.happydays.nu 
Afbestillingsforsikring kan tilkøbes.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Specifikationer

SKU:
#845

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S