Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt
<
>

17 dage på Bali

Enestående oplevelser venter

Nyd solens stråler og de smukke blå bølger, og udforsk den fascinerende og mangfoldige kultur på denne fantastiske rejse til skønne Bali. Med fly er kursen sat mod 3 forskellige destinationer på Bali med indkvartering på små, udvalgte og charmerende hoteller. På rejsen venter enestående oplevelser i selskab med kompetente dansktalende, balinesiske rejseledere.

Dato Den 07.05.2019 – 23.05.2019 UDSOLGT// Den 21.05.2019 – 06.06.2019. UDSOLGT

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse (GODT). Se under "Beskrivelse", hvad der er inkluderet i prisen.

Værelsetyper
Tresengsværelse 8.820 kr. pr. person // Enkeltværelse 12.480 // Barn under 6 år 7.920 kr. (Ikke egen seng, deler seng med 2 voksne) // Barn under 12 år 8.990 kr. (Egen seng, deler værelse med 2 voksne). Maximalt 2 voksne og 2 børn på et værelse.
Du kan opgradere værelse fra ”GODT” til ”EKSTRA GODT” for 10.890 kr. pr. person i delt dobbeltværelse // 10.720 kr. pr. person i delt tresengsværelse // 16.280 kr. for enkeltværelse.

Bemærk
Det anbefales, at man tilkøber udflugtspakken med dansk rejseleder (jf. program). Pris voksne 1490 kr. // Børn under 12 år 990 kr.

Ønsker du en anden værelsetype, opgradering eller tilkøb, skal du blot notere det i kommentarfeltet, der fremkommer efter du har klikket på købsknappen.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Kendte seværdigheder og hemmelige steder
Hvis I køber den tilhørende udflugtspakke, er I på den første del af rejsen sammen med vores rejseledere, som viser jer deres eget Bali på seks unikke halv- og heldagsudflugter. Udflugterne går til både kendte seværdigheder og til mere hemmelige steder, hvor I kommer bag facaden med vores dansktalende balinesiske rejseledere som ”adgangskort”. Sammen med Triska, Rias, Made og Ari får I indblik i en fascinerende og mangfoldig kultur, og jeres kamera vil bugne af billeder fra den smukke ø. På den anden del af rejsen er I på egen hånd ved stranden i Sanur, hvor I kan nyde solens stråler og de blå bølger, men vi har masser af forslag til, hvad I kan foretage jer, hvis I har mod på flere oplevelser.

Inkluderet i prisen
• Flyrejse med Singapore Airlines via Singapore til Bali t/r
• Lufthavnsskatter og brændstoftillæg
• 14 nætter på gode tre- og firestjernede hoteller inkl. morgenmad
• Transport fra Denpasar lufthavn til Candi Dasa
• 3 nætter i Candi Dasa med morgenmad
• GODT: Rama Shinta i superior værelse
• Transport fra Candi Dasa til Ubud
• 4 nætter i Ubud med morgenmad
• GODT: Jati Cottages, Superior værelse
• Transport fra Ubud til Sanur
• 7 nætter i Sanur med morgenmad 
• GODT: Taksu Hotel i i Taksu værelse – eller Grahita Suite i Deluxe værelse.
• Ekstra Godt: Segara Village, Deluxe værelse
• Transport fra Sanur til lufthavn med guide 
• Bustransport med aircondition på Bali
• Dansktalende rejseleder på transporterne på Bali

Ikke inkluderet i prisen
• Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340).
• Tillæg for bagage 220 kr. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
• Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda års- rejseforsikring - 6% af rejsens pris
• Donationer - normalt 10-20.000 Rupiah (kr. 5-10) efter et tempelbesøg
• Frokost og aftensmad - Et måltid mad kan stadig erhverves for kr. 45-60
• På Bali er det kutyme at give drikkepenge til jeres guide og chauffør forudsat, at I føler jer godt behandlet
• Ekspeditionsgebyr 200 kr. pr. ordre
• Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
• Provinstilslutning muligt med SAS mod tillæg – forhør om pris
• 6 halv- og heldagsudflugter med dansktalende rejseleder 1490 kr. pr person. Børn under 12 år. 990 kr.

Program
Glæd dig til 17 fantastiske dage på Bali fyldt med masser af skønne oplevelser. Du finder et detaljeret program nedenfor. Se denne spændende video som på 2 minutter forklarer alle de mageløse oplevelser, som du har i vente. Se her

Dag 1 – Afrejse fra Danmark
I flyver fra København til Bali med et flyskift undervejs. På flyveturen kan I slappe af og nyde det store udvalg af film, musik og spil, mens personalet serverer mad og drikke.

Dag 2 – Ankomst Bali – Candi Dasa
Ankomst til Bali først på aftenen hvor I møder vores dansktalende rejseleder i lufthavnen. Transport til Candi Dasa samt introduktion til Bali. Værelser ved ankomst til Candi Dasa. Efter tjek-ind er der mulighed for at få aftensmad i den åbne stemningsfulde restaurant.

Dag 3 – Candi Dasa, besøg på Virgin Beach
Efter en god nats søvn udflugt til Virgin Beach, der ligger 30 min. kørsel fra Candi Dasa. På vej til stranden besøger I en lokal familie, der driver en chokoladefabrik – oplev produktionen fra bønner til lækker chokolade. Afslapning på Balis bedst bevarede hemmelighed: den uspolerede, kridhvide strand, Virgin Beach. Frokost ved havet.

Dag 4 – Candi Dasa, irgrønne marker, bønder og flammende stoffer
Besøg i landsbyen Kastala, hvor I kigger indenfor i skolestuen, inden I forsætter på en stilfærdig travetur gennem landsbyer med traditionelle bambushuse og vanvittigt smukke rismarker. I besøger den royale have, Puri Taman Ujung og Parken Gangga Park fra 1948 og hører historien om den hellige kilde Embukan, inden I spiser frokost ved havet. Også besøg ved Tenganan, den originale håndværkslandsby med flammende stoffer.

Dag 5 – Candi Dasa – Ubud ad margueritruten
Sightseeing transport til Ubud. Margueritruten med flere fotostops gennem det fantastiske landskab og charmerende landsbyer. Besøg i landsbyen Kusamba med traditionelle huse og saltproduktion og spadseretur gennem Nongan-landsbyen med kaffe- og kakaoplantager. I besøger også Balis helligste tempel Besakih for foden af Mount Agung, inden I kører gennem chili- og kaffemarker til Kintamanikrateret og kratersøen ved Baturvulkanen (1.717 m), hvor I spiser frokost. Sidste stop er ved Tegallang-risterrasserne – et rent postkort-motiv. Ankomst til Ubud sidst på eftermiddagen.

Dag 6 - Ubud, spadseretur gennem Ubuds gader, stræder og hemmelige stier
Besøg i den berømte maler Gusti Nyoman Lempads atelier, hvor I ser kunst med en enorm detaljerigdom samt besøg hos en lokal kunstner, der arbejder efter samme principper. I spadserer gennem Ubuds gader, stræder og hemmelige stier og kigger indenfor i en banjar (det lokale forsamlingshus) samt i templet, hvor I får et indblik i balinesisk dagligliv. Smuk vandretur langs rismarkerne og frokost på spændende organisk restaurant. Evt. besøg på egen hånd på et af byens spændende kunstmusee

Dag 7 – Ubud, på cykeltur i landlig idyl
Cykeltur gennem Ubuds landlige idyl. Oplev det autentiske landsbyliv, betagende natur og store gæstfrihed, mens I i adstadigt tempo kommer rundt på de snørklede småveje med minimal trafik. I slutter på markedet, hvor de fine offerkurve sælges i tusindtal, en oplevelsesrig dag. Alle kan deltage på cykelturen.

Dag 8 – Ubud, dagen er til fri disposition
Der er et hav af muligheder i Ubud. Udforsk den maleriske by til fods og mærk den fine stemning. Ubud er Balis kulturelle hjerte. Gå på museum og gallerier, rafting i gummibåd på floden, trekking til toppen af vulkanen Mount Batur (1.717m), religiøse ceremonier og festivaler, Monkey Forest - abeskøn park. Slap af ved swimmingpoolen på jeres skønne hotel.

Dag 9 – Ubud – Sanur med bjergtagende oplevelser undervejs
På vej til Sanur besøger I det legendariske Tanah Lot-tempel på en lille klippeø 50 meter fra kysten opført i 1600-tallet. Næste stop er ved det autentiske marked ved Tananan, og herefter besøger I Rumah Desa, et traditionelt balinesisk hus, hvor I introduceres til krydderier og ser, hvordan husets beboere laver dejlig frokost til jer. Sidste stop er en vandretur ved Jatiluwih, uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali og på UNESCOs liste over verdensarv. Ankomst om eftermiddagen til strandbyen Sanur.

Dag 10 – dag 15 – fri disposition
Seks kilometer god strand. Hyggelig by med masser af atmosfære og mulighed for udflugter/aktiviteter. Sejltur til bountyø, dykning/snokelture, spa/massage, Mads Langes grav, tempeltur, shopping i Kuta eller aftensudflugt til Jimbarans gode og billige fiskerestauranter på stranden.

Dag 16 - Hjemrejse
I har hele dagen på stranden, inden I om eftermiddagen bliver hentet for at køre til lufthavnen og påbegynde hjemrejsen mod Danmark med et flyskift undervejs.

Dag 17 – Ankomst til Danmark
Planmæssig ankomst i Københavns Lufthavn.

Bemærk
Teknisk arrangør er Stjernegaard Rejser.
Læs de almindelige rejsebetingelser her
Minimum deltagere er 6-20 personer.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Efter bestilling modtager du en bekræftelse på mail fra Stjernegaard Rejser
Hvis Stjernegaard Rejser har brug for yderligere information, vil du blive kontaktet pr. telefon eller e-mail.

Specifikationer

SKU:
#798

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S