Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Cirkusrevyen 2017

Oplev premieren inkl. ophold

Nu er det nu du skal være hurtig på aftrækkeren for at få fingrene i de eksklusive premierebilletter til en helt igennem fantastisk og pompøs aften, når Cirkusrevyen løfter tæppet for dette års revy. Det kommer ikke til at gå stille for sig når blandt andre Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup leverer underholdning i verdensklasse. Der er fine jakkesæt, store kjoler og – om muligt – endnu større smil. Kom og træn lattermusklerne til det maksimale og dans med til musikken når kapelmester James Price akkompagnerer revyen. Velkommen til en aften med 3-retters gallamiddag og et forrygende show, der sent går i glemmebogen.

Tid og sted
Den 18.05.2017. Se opsamlingssteder under "Beskrivelse".

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer: inkluderer bus t/r, vand, kaffe og rundstykke, B-billet til Cirkusrevyen, overnatning på Hotel Marina Vedbæk, rundtur i København i bussen, 3-retters gallamiddag på Røde Port på Bakken.

Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Opsamlingssteder

Arena Randers klokken 08.15
Musikhuset Aarhus klokken 09.00
Skanderborg banegård klokken 09.30

Program

Dag 1:

Vi forlader Jylland og krydser over den smukke Storebæltsbro mod det sjællandske. København rammer vi ved middagstid og efter en frokostpause kører vi rundt i byen for at se de største seværdigheder. Her skal vi blandt andet se den ikoniske Lille Havfrue, Amalienborg, Christiansborg, Rosenborg m.v. Vi tjekker ind på hotellet inden vi kører ud til Bakken, hvor I vil have lidt tid på egen hånd.

Inden revyen skal vi forkæle os selv med en 3-retters menu på Restaurant Røde Port på Bakken. Efter revyen kører vi tilbage til vores Hotel Marina.

Dag 2:

Om morgenen bydes der på morgenmadsbuffet på hotellet, hvorefter vi pakker tingene i bussen og kører til København, hvor vi har tid på egen hånd. Der er rig mulighed for at nyde en is i Nyhavn eller gå en tur på Strøget. Vi forlader København efter frokosttid og er i Østjylland ved aftenstid.

Bemærk
Tiger Rejser er teknisk rejsearrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.

Specifikationer

SKU:
#171

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S