Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt
<
>

6 skønne dage i Norge

inkl. udflugter, ophold m.m.

Vores oplevelsesrejse til Norge er en af vores mest populære rejser – og man forstår godt hvorfor. Du får nemlig 6 fantastiske dage spækket med oplevelser i det naturskønne land. Vi skal blandt andet opleve hovedstaden Oslo, bo 3 dage i Geilo, på måske verdens smukkeste togrejse, se Hardangervidda samt Norges største vandfald plus meget mere. Læs hele programmet vores spændende program længere nede.

Dato og opsamlingssteder: Se mere under ”Beskrivelse”

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse: Bustransport i 4-stjernet turistbus, hotel med halvpension i 5 nætter, dag til dag program, færge t/r, billet til Bergens Banen samt Flåm Banen, rejseleder og bidrag til rejsegarantifonden.

Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr. Ønsker du, at bo i enkeltværelse, så venligst noter det i kommentarfeltet, som du finder, når du har trykket på køb. Så vil tillægget fremgå, når du bliver kontaktet af rejsepartneren.

Prisen inkluderer ikke entréer.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Program

1 dag
Efter opsamling sætter vi kursen mod Hirtshals, hvor vi skal sejle med Color Lines store moderne færge til Larvik i Norge. Når vi ankommer til Norge kører vi til Oslo, hvor vi skal overnatte. Vi skal spise aftensmad sammen.

2. dag
Efter morgenmaden skal vi ud og se centrum af Oslo herunder kongeslottet, Karl Johan gaden, Landstinget, Rådhuset m.v. På vej ud af Oslo besøger vi skihopbakken – Holmenkollen, hvor vi ser det fantastiske bygningsværk og nyder den imponerende udsigt over Oslo. Bagefter kører vi nordpå og i løbet af eftermiddagen passerer vi Hønefoss. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til byen Geilo, hvor vi skal bo på det dejlige Bardøla Højfjelshotel. Hotellet har flotte store værelser, hyggelige opholdsrum, stort indendørs svømmebad m.v. Og hver aften kan du glæde dig til at hoppe ombord i et stort ”tag-selv-bord” med masser af kolde og lune retter samt et rigt udvalg af desserter. Vi overnatte i Geilo i 3 nætter.

3. dag
I dag kommer du til at opleve turens absolutte højdepunkt - Bergens Banen. Vi stiger på toget i Geilo, som kører os op i fjeldene. Der er hverken vej eller sti, så toget er det eneste transportmiddel. Destinationen er Myrdal, og turen tager ca. 2 timer. Toget bringer os gennem den vilde og fantastiske natur, som kendetegner Norge. På Myrdal station skifter vi til Flåmsbanen, som snor sig fra Myrdal til Flåm. Flåm ligger 865 meter længere nede - godt gemt i Aurlandsfjordens og Sognefjordens inderste hjørne. Denne togrejse kaldes for Verdens smukkeste togrejse, da den fører os igennem Norges mest storslåede landskaber. På den 20 kilometer lange togtur fra Myrdal til Flåm kommer du til at opleve elve, der skærer sig vej igennem dybe fjeldslugter, brusende vandfald, mægtige klipper og nederst i dalen den fantastiske Sognejord. Det er det mest fantastiske syn!
Vi holder pause i Flåm, inden vi med bussen kører op over Aurlandsfjeldet og tilbage til Geilo. Vi spiser aftensmad på hotellet.

4. dag
Efter morgenmaden starter vi dagen med et besøg på den kendte knivfabrik i Geilo. Her fremstilles kvalitetsknive og værktøj - du kan med garanti gøre en god handel. Herefter skal vi med bussen til Hol museum, som er et område, som viser, hvordan landbruget blev drevet på fjeldet i gamle dage. Efter besøget kører vi videre til en af Norges ældste stavkirker i Hol.
Vi vender hjem igen. Der er aftensmad på hotellet.

5. dag
Efter morgenmad og udtjekning fra vores hotel venter der os endnu en fantastisk dag. Vi skal nemlig over et af Norges største højfjeldsområder – Hardangervidda. Vi kommer til Vøringsfossen, som er et fantastiske vandfald. Vi kører videre ned gennem Måbødalen til Hardangerfjorden. Her venter der os en ubeskrivelig smuk tur langs Hardangerfjorden og Sørfjorden, og vi ender i Odda. Derefter går turen går videre op til Norges største vandfald, Låtefossen.

Senere på dagen ankommer vi til Røldal, hvor den sagnomspundne valfartskirke besøges. Vi kører videre op gennem Hordabrekkene, og indover det store fjellområde Haukelifjell. Sidst på eftermiddagen når vi vort hotel i Rauland.

6. dag
Efter et godt morgenmåltid sætter vi os i bussen, og kører til Langesund, hvorfra vi sejler med Fjordlines moderne færge hjem. Vi ankommer til Hirtshals kl. 19.00, og herfra går turen til vore hjembyer.

Hoteller
Thon hotel, Oslo
Rauland Højfjellshotel
Bardola Højfjellshotel

Mad
Aftensmad 1-2-3-4-5 dag
Morgenmad 2-3-4-5-6 dag

Dato og opsamlingssteder


Den 20. juni til og med den 25. juni 2017 NY DATO

Afrejse
Rødekro, Afkørsel 70, v/ Circle K kl. 6.15
Kolding Rutebilstation kl. 7.00
Viborg Tinghallen kl. 9.15

Hjemkomst
Viborg Tinghallen kl. 20.45
Kolding Rutebilstation kl. 23.30
Rødekro, Afkørsel 70, v/ Circle K kl. 00.00

Den 13. juli til og med den 18. juli 2017 UDSOLGT

Afrejse
Kolding Rutebilstation: kl. 6:30
Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7:15
Horsens Banegård: kl. 8:00
Skanderborg Banegård: kl. 8:45
Musikhuset Aarhus: kl. 9:15
Arena Randers: kl. 9:45

Hjemkomst
Arena Randers: kl. 21:00
Musikhuset Aarhus: kl. 21:30
Skanderborg Banegård: kl. 22:00
Horsens Banegård: kl. 22:30
Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 23:00
Kolding Rutebilsstation: kl. 23:30

Den 18. juli til og med den 23. juli 2017 UDSOLGT

Afrejse
Esbjerg Banegård: kl. 6:30
Skjern Kulturcenter: kl. 7:30
Ringkøbing Museumsplads: kl. 8:00
Holstebro Banegård: kl. 8:45
Tinghallen, Viborg: kl. 9:45

Hjemkomst
Tinghallen, Viborg: kl. 21:00
Holstebro Banegård: kl. 22:00
Ringkøbing Museumsplads: kl. 22:45
Skjern Kulturcenter: kl. 23:15
Esbjerg Banegård: kl- 00:15

Den 26. juli til og med den 31. juli 2017 UDSOLGT

Afrejse
Svendborg station: kl. 5:30
Odense, Dalum Hallen: kl. 6:15
Middelfart Station: kl. 6:45
Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7:15
Horsens Banegård: kl. 8:00
Skanderborg Banegård: kl. 8:45
Musikhuset Aarhus: kl. 9:15
Arena Randers: kl. 9:45

Hjemkomst
Arena Randers: kl. 21:00
Musikhuset Aarhus: kl. 21:30
Skanderborg Banegård: kl. 22:00
Horsens Banegård: kl. 22:30
Vejle Borgvold ved Banegården: kl.23:00
Middelfart Banegård: kl. 23:30
Odense, Dalum Hallen: kl. 00:10
Svendborg Station: kl. 00:45


Bemærk
Tigerrejser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Du vil efter bestilling blive kontaktet af Tiger Rejser. Har du spørgsmål til rejsen så kontakte Tiger Rejser på: 8639 4366.
Ved bestilling gælder rejsearrangørens rejsebetingelser.

Specifikationer

SKU:
#195

Fortrydelsesret

Ved bestilling af rejsen gælder nedenstående betingelser

Priser

Alle priser er pr. person og inkl. det der er nævnt i pris inkluderer for denne rejse. Priserne kan ændres, hvis der sker væsentlige ændringer af afgifter eller af valutakurserne. Evt. prisændringer skal meddeles rejsedeltagerne senest 21 dage før afrejsen og give rejsedeltagerne ret til, uden omkostninger at annullere rejsen.

Alle tillæg eller særlige aftaler skal fremgå af rejsebeviset for at være gyldige.

Bestilling

Rejsen skal bestilles enten ved den ansvarlige for gruppen eller direkte til de graa busser & Tigerrejser. Ved bestilling sendes rejsebevis ud til kunden som skal nærlæses. Betalingsfristerne er som beskrevet i rejsebeviset. Ved enkelte ture vil der være et depositum som skal betales 14 dages efter rejsebeviset er blevet udstedt. Restbetalingen følger som udganspunkt 50 dage før afrejse. Betalingen indbetales via det girokort som er sendt sammen med rejsebevis. Vigtige informationer vil være påskrevet rejsebeviset og med mindre andet er aftalt med gruppen vil der ikke komme yderligere information.

Afbestilling og afbestillingsbeskyttelse

Kunden kan indtil 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser før afrejsen afbestille rejsen uden omkostninger. Ved afbestilling mindre end 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser, men mere end 14 dage før er evt depositum tabt, samt der opkræves et afbestillingsgebyr på 150 dkr, det kræves yderligere at der fremsendes lægeerkklæring. Ved afbestilling mindre end 14 dage, men mere end 2 døgn før afrejsen er 50 % af rejsens pris tabt. Ved senere afbestilling ydes ingen kompensation.

Ved bestilling af rejsen tilrådes det at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring ved Gauda, der koster 6% afrejsens pris, dog minimum DKK 75,00 per police. Den dækker ved pludselig opstået sygdom hos den rejsende, dennes rejsefælle, ægtefælle/samlever, forældre eller børn.

Sygdomsafbestillingsforsikringen SKAL tegnes samtidig med bestilling af rejsen og betales sammen med depositum, hvis den rejsende er over 70 år skal der indsendes helbredserklæring til forsikringsselskab.

Aflysning

Bureauet forbeholder sig ret til aflysning af en rejse, hvis forholdene ifølge bureauet gør dette nødvendigt, eller hvis der ikke senest 30 dage før afrejsen er mindst 35 deltagere på rejsen.

Aflysning sker med mindst 14 dages varsel. Udover tilbagebetaling af de indbetalte beløb tilkommer der ikke rejsedeltagerne nogen form for kompensation.

Ansvar

Bureauet påtager sig intet ansvar for forsinkelser p.gr.a. trafikale forhold, færgeforsinkelser o.lign. som bureauet ingen indflydelser har på. Evt. udgifter i den forbindelse afholder rejsedeltagerne selv.

Teknisk arrangør er de graa busser, som er medlem af rejsegarantifonden og som har tegnet de nødvendige forsikringer.

Øvrige ansvarsforhold i henhold til lov om pakkerejser.

Valuta

Det andbefales altid at medbringe landets valuta, som man passere eller opholder sig i på vej til rejsemålet, da der kan være frokost og kaffepauser undervejs.

Bagage

Det er altid den rejsendes eget ansvar at medbringe bagage, ligesom det er den rejsendes ansvar at huske bagage i bus eller fly. Det er kun tilladt at have 1 stk håndbagage og 1 stk alm bagage af max 15 kg med på rejsen. I forbindelse med flyrejser kan der være særlige aftale imellem gruppen og rejsearrangør. Regler vil være beskrevet på rejsebeviset. På enkelte flyrejser er bagage ikke inkluderet og det vil der være mulighed for tilkøb. Det er den rejsenes ansvar at holde sig ajourført med de regler der omfatter den konkrete rejse.

Kundens pligter

Det påhviler altid kunden selv at tjekke billetten/bekræftelsen, så den stemmer overens med den bestilte rejse. Desuden er det den rejsendes eget ansvar at have gyldigt pas, de rette vaccinationer og gyldigt visum samt kende reglerne i de lande der rejses i. Den rejsende er forpligtet til at overholde diverse mødetider for og under rejsen. Det er den rejsendes ansvar at overholde de regler der er i forbindelse med hotel, transport, logi etc. Er overstående ikke overholdt kan rejsearrangør, i grove overtrædelser, uden videre konsekvens bortvise en rejsende fra den pågældene rejse.

Kontakt

Kontoret er åbent på alle hverdage fra 9:00-15:00 på telefon 86394366, i perioder omkring helligdage og højtider kan der være yderligere lukket. Det er altid muligt at få fat på kontorets vagttelefon hvis nummer nævnes på telefonsvarer. Vagttelefonen kan dog benyttes i nødstilfælde.

de graa busser er medlem af rejsegarrantifonden nr 2343.

Vi tager forbehold for trykfejl.

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S

Dette site anvender cookies for at gemme oplysninger om dine præferencer for sidebesøg, funktioner, trafikmåling og statistik. Ved at anvende siden accepterer du brugen af cookies. Se mere i vores cookiepolitik.

OK